VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Projektpoolskydd

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / SV: Vill ha hjälp med Poolskyddsprojektet!
« skrivet: mars 04, 2011, 09:59:42:42  »
Nu har jag svarat.
Mina reflektioner är att ni fokuserar just på automatiska poolskydd.
Jag tror de är rätt ovanliga, och inte nåt som så många prioriterar, däremot är det många som skulle vilja ha ett pooltak, som tack vare sin konstruktion blir väldigt enkla att öppna.
Automatiken är inte lika viktig om man har pooltak som om man täcker med någon form av pressenning.

Å andra sidan kanske automatiska pooltak skulle kunna byggas rätt billigt, alltså själva öppningsautomatiken, en liten (kanske solcellsladdade) elmotor på var sin sida om ena kortsidan...

De pooltak som finns idag verkar bli mer och mer populära. Dock får vi känslan av att de är så populära på grund av de vanliga poolskyddens brister. Taken isolerar bättre, är billigare och relativt lättanvända. Nackdelen enligt många är att de kräver mycket visuellt utrymme och kanske påverkar trädgården/altanens utseende negativt. Prislappen är säkert i många fall avgörande då de automatiska poolskydden är lite utav en premiumprodukt. Det är just där vår roll kommer in. En premiumprodukts syfte är ju nämligen inte att vara dyrast, utan att vara bäst!

2
Pooltäckningar / Vill ha hjälp med Poolskyddsprojektet!
« skrivet: mars 01, 2011, 11:35:56:56  »
Vi är ett gäng glada studenter som behöver er hjälp. Som vi förstår sitter ni inne på ovärdelig kunskap kring pooler och dess tillbehör. Som slutkurs i vår civilingenjörsutbildning har vi valt att utveckla framtidens automatiska poolskydd.

För att segla i rätt riktning behöver vi veta lite mer kring befintliga automatiska poolskydd. Till vår hjälp har vi sammanställt 12 frågor i en enkät på följande länk:

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHAyZW1wZEduenZnanZMTlh4Mlo1MFE6MQ

Alla svar är helt anonyma, vi kan ej se vem som har svarat vad.

Detta är även en trådstart där ni fritt kan diskutera kring frågorna i enkäten.

Tack på förhand för alla givande svar!

Med vänliga hälsningar
/ poolskyddsprojektet

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan