VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - psau

Sidor: [1] 2 ... 33
1
Säljes / Gjutformar poolkantsten
« skrivet: augusti 09, 2023, 23:44:34:34  »
Former till poolsarg säljes.
Formerna är av typ, "Florida" eller "Bullnose", och är tillverkade av Airforme i England.
Jag har fyra raka, ett utvändigt och ett invändigt hörn, samt en mallbit för att minska formstorleken. Formerna är använda en gång för att testa så de är i närmast nyskick.

2
Vatten och kemi / SV: Dubbla brun/gula kanter
« skrivet: december 16, 2021, 21:53:34:34  »
Jag skulle nog snarare lyssna på Roger det är en hel del humus och olja som skulle gjort den där randen OM det nu var olja och humus...
Att den dessutom var svår att ta bort tyder på att det är andra reaktioner som gett dessa ränder.

Jag skulle testa med lite vinsyra eller citronsyra på en godtycklig trasa eller svamp och se om randen ger med sig, gnugga inte för mycket så att du repar plasten i badet...

/Peter

3
Teknik / SV: Överdimensionerad pump, hur spara på elen?
« skrivet: september 05, 2021, 23:25:19:19  »
Hmm håller inte med riktigt, det funkar utmärkt att frekvensstyra en 1-fas motor, finns färdiga lösningar att köpa...
Folkpool sålde iaf förut Cleverpools frekvensstyrning men har visst slutat med den verkar det som, badbaljan verkar ha dem; https://www.badbaljan.com/webshop/clever-pool-pump-inverter-1-fas/ Körde på en sån innan jag bytte till en pump med EC motor och inbyggd styrning.

/Peter

4
Vatten och kemi / SV: Åtgång klor med Minimaster
« skrivet: juli 16, 2021, 08:55:16:16  »
Beror helt på sommaren, dvs hur mycket bad det blir och hur mycket poolen är öppen. Men förbrukningen ligger på 2-3 dunkar. Förra sommaren gick det mindre men i år ser det ut att gå mer…. 2018 gick det åt MASSOR med klor :-)
/Peter

5
Vatten och kemi / SV: Gul rand ovanför vattenlinjen
« skrivet: juli 13, 2021, 23:35:53:53  »
Vi har inte heller någon gul rand i poolen och har inte heller haft även när barnen var små, men vi har en stenhård regel, innan bad så SKA alla kissa.
/Peter

6
Uppvärmning / SV: Nibe s1255 med pool 40
« skrivet: mars 16, 2021, 21:51:38:38  »
70kW märkningen gäller vid 60 graders temperaturdiff mellan primärt och sekundärt flöde

/Peter

7
Vatten och kemi / SV: vilken Saltklorinator rekommenderar ni ?
« skrivet: mars 16, 2021, 21:44:32:32  »
Grejen med saltklorinator är att du tillverkar klor själv. Du har salt i din pool som delas upp i klorinatorn till natrium och klor. Funkar toppen om du bara har plast delar och en pump som tål det. Men som sagts tidigare så slipper du inte kloret i vattnet utan du slipper tillsätta klor till vattnet.
Jag körde med en Intex för ett par tusen och var nöjd med det men bytte till Multimaster då jag inte bara hade plast runt poolen.
/Peter

8
Pooltäckningar / SV: Kvalité på pooltime.se :s pooltak?
« skrivet: januari 30, 2021, 11:38:07:07  »
Jag skulle varje dag i veckan välja en annan leverantör än Poolteam nu är de konkursade så det är inget problem.
Jag har ett pooltak från Poolteam kvaliten är helt ok men deras support och kundbemötande var lite sisådär. För att spara pengar när man skickade pooltaken så lades extraskenorna löst på taken utan egna kollinummer. När sedan vissa skenor saknades var bemötandet inte i världsklass. Vi får väl hoppas att man jobbat på kundbemötandet i det nya bolaget.

Jag har kommenterat faktumet att bolaget gått i konkurs och återuppstått och fick efter detta mail och pm som ansåg att jag ägnade mig åt personangrepp, inte riktigt det bemötandet man kanske kan förvänta sig.

Summerat kvaliten helt ok, etiken och bemötandet i tidigare verksamhet där finns det utrymme för förbättring och vi får hoppas att man förbättrat desa punkter i detta nya bolag.

9
Pooltäckningar / SV: Omdöme oceanum.se?
« skrivet: januari 06, 2021, 12:33:42:42  »
Jag har handlat lite olika prylar på Oceanum och Martin har alltid varit hjälpsam och jag har fått snabb leverans. Lite extra kred för att de inte verkar köra gerilla marknadsföring genom att "ta över" andras trådar för att marknadsföra sina egna prylar.
/Peter

10
Markpooler. / SV: Dyrt med folkpool?
« skrivet: november 02, 2020, 13:49:40:40  »
Haha jag bara funderar på vad mer jag kan hitta på med maskinen hemma innan min bättre hälft kräver att jag ska sälja den.

Sidor: [1] 2 ... 33
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan