CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - daniels

Sidor: 1 [2] 3 ... 6
11
Det går nog bra, men jag skulle själv inte göra det. Det blir inte så roligt att gå längs poolen eller sitta runt poolkanten om sargen består av rälsen för pooltaket.

12
Uppvärmning / SV: 1000kw i juni?
« skrivet: juli 02, 2020, 19:02:51:51  »
Det låter galet mycket... på 2mån har vår VP förbrukat 221kWh, för att värma 45m3.
Håller 30C och uppåt.

13
Teknik / SV: Poolrobot, varför?
« skrivet: april 19, 2020, 11:53:49:49  »
Vi skaffade robot då vi tyckte det var allmänt bökigt att plugga en skimmer (vi har två). Släpa fram den där slangen, fylla slangen börja dammsuga. Det var svårt att veta om man fått med allt.
Med roboten rullar vi bara fram den, släpper ned den i vattnet o startar och sen kan man gå och göra något roligare.

14
Hur långt är ett snöre? :)
vi gjorde av med 30l klor och 25l 30% saltsyra förra året och då var det inte ens en hel säsong. Får se om det blir annorlunda i år efter byte av elektroder i MM.

15
Pooltäckningar / Håll koll på era pooltak
« skrivet: februari 09, 2020, 19:24:18:18  »
Stormen tog precis en av sektionerna till pooltaket... en plexiskiva i sektionen for all världens väg.

16
Markpooler. / SV: Vatten genom tjälldenbloclen
« skrivet: januari 31, 2020, 18:52:16:16  »
En bild säger mer än 1000 ord. :) Jag gissar att poolen är täckt så det inte regnar rak in i den?
Vi hade inga större problem med vatten på betongplattan, trots att poolen stod hela vintern. Dock hade jag poolplåtar över hela poolen, hade som mest några mm vatten på vissa delar av betongplattan.

17
Övriga frågor! / SV: Hej Jag har en tom nergrävd pool 8x4 m
« skrivet: januari 04, 2020, 14:29:50:50  »
Varför vill du hellre fälla in en ny pool istället för göra i ordning den stomme du redan har?

18
Markpooler. / SV: inlopp lampa Tjälldens placering
« skrivet: januari 03, 2020, 17:20:52:52  »
tänk på att du kommer spackla i trappen, sen lite beroende på om du väljer att köra nålfiltsmatta eller duken som följde med linern så skulle jag rekomendera att få ut ingjutningsröret några mm från fiberbetongen. vi körde m nålfiltsmatta i trapp och golv, hamnade en aning fel så nivån mellan liner och inloppsarmaturen .

19
Markpooler. / SV: Klämringskopplingen till skimmer
« skrivet: december 30, 2019, 13:49:52:52  »
Såg att ett "inte" föll bort... du ska inte dra för kung och fosterland, gängtätningen kommer hjälpa till att hålla ihop.
Det brukar inte krävas så mycket lägg några strängar i början på gängorna så fyller det ut lagom sen.

Tack så mycket , gjorde det nyss
I mitt fall så var jag tvungen att sluta ett halv varv innan den går i botten så att säga , så det blev ju tungt att dra men inte överdrivet , har gjort fel då? Jag körde på med tätningslimmet överflödigt ? Plus att ja spruta in från andra hållet o täta lite , herregud vilka farliga saker man håller på med 😂😂

20
Markpooler. / SV: Placering skimmer tjällden
« skrivet: december 27, 2019, 17:05:33:33  »
vi körde krönbalken i ett svep, tog 30min m betongbil och det var inte så mycket dyrare mot att köpa säckar. Trappen gjorde vi senare, mest pga dåligt väder.
tror inte det skall vara några konstigheter. :) det enda så jävlades ordentligt var linersättningen som inte blev tipptopp vid övergången till trappen, vi fick veck nertill på väggen som vi aldrig fick ordning på. när vi byter liner nästa gång så tar jag in någon som gjort det innan. :)

Hej
Oki kolla bara lite snabbt med skimmer i hålet och drog den slutsatsen att det inte skulle gå att få över järnen över skimmer , men kom på nu att det kommer ju distanser i krönbalks urtaget så järnen kommer ju upp lite så det kanske ska gå då , får prova det idag lite , det är lite kuckel ibland o funderingar ☺️ Men Vore skönt att få den på plats innan jag gjuter runt om . Är det nåt mer du kan tipsa om när du endå är igång , min tanke är att gjuta balken pelare , och trappen  . Sen skumma fast lamporna. Sen få i återfyll upp till kopplingarna alla fall. Då är ja safe för rasrisk igen .

Sidor: 1 [2] 3 ... 6
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag