CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - stea

Sidor: [1]
1
SpaForum / Brom i spabad
« skrivet: oktober 07, 2021, 17:39:18:18  »
Hej,
Har kört med Brom i mitt spabad och har fungerat utmärkt. Nu blev det så att badet tvingades stå oanvänt under hela sommaren med brom tabletter i flottör. När jag nu skall köra igång så har det blivit tokhöga bromnivåer. Har letat efter info både här och på internet, dels hur kan man få ner nivån snabbt? Men viktigast är när är det farligt att bada? låga nivåer är ju solklart men vid vilka nivåer är det farligt att bada och vad är det som är farligt? (Hittar info för klar men inte för brom)
/Stefan

2
Vatten och kemi / Cyanusyra igen....
« skrivet: juli 02, 2019, 10:13:22:22  »
Hej,
Har läst mycket här angående cyanusyra och dess effekt och förstått att det är ett område till problem.
Nu till min fråga bytta vatten för ett tag sedan (sjövatten) och fick fint vatten efter chockklorering 2ggr och byte av filter en gång. Dock var cyanusyran redan då uppe i 50, hur är det möjligt? Använde granulat ca. 20 mg till 1500 l spabad.
Mäter min mätare rätt har en digital med tabletter.
Tacksam för tips.

3
Vatten och kemi / Obemannat spabad
« skrivet: juli 02, 2019, 09:09:37:37  »
Hej,
Har ett Viskan spabad på landet. Och det händer naturligtvis att det står oanvänt vissa tider ibland upp till en månad.
Hur skall man då sköta spakemin? Man kan inte hålla en stabil klornivå t.ex. Jag har valt att chockklorera när vi kommer men har inneburit att cyanusyran stigit och måste byta vatten väldigt ofta. Någon som har erfarenhet eller tips?
/Stefan
 

4
SpaForum / Trademax utespa
« skrivet: november 09, 2014, 12:21:36:36  »
Hej,
Är just i färd met att köpa mig ett utespa och det finns ju otroligt mycket att tänka på samt ett enormt utbud. Just nu fastnat på ett par modeller från Treademax. Har dock svårt att få uppgift om tillverkare är det någon som vet var de tillverkas och också gärna om någon har erfarenhet av dessa.
Stefan

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag