CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Majja

Sidor: [1] 2 ... 20
1
Markpooler. / SV: Spricka i pp-pool
« skrivet: juli 16, 2018, 14:04:12:12  »
Japp, vi löste det på liknande sätt som du Johan.
Vi hittade ett företag I HisingsBacka som sålde pp-sträng på rule (väldigt ljust grå och diskret) och hyr ut varmluftspistolen. totalt kostade det 700 kr. Läckan var mellan vägg och botten I bakre delen av poolen, men vi svetsade om hela vägen mellan botten och väggen när vi ändå var igång (med "vi" menar jag mannen och svärsonen ;) )
Vi passade på att köpa nytt breddavlopp samtidigt och nu är poolen "up & running".

2
Markpooler. / SV: Spricka i pp-pool
« skrivet: maj 15, 2017, 17:08:32:32  »
Hejsan Johan!
Fick du någon ordning på sprickan, berätta gärna i så fall hur.
Har nog fått liknande problem och har samma pool som dig, förutom att vi ännu inte hittat läckan, men den är definitivt under nedersta trappsteget, kanske till och med i någon fog på botten, vi får nog leta med förstoringsglas.
När maken ringde till Poolteam för att höra om dom kunde hjälpa oss att svetsa var kvinnan som svarade tämligen korthuggen och menade att vi inte kunde förvänta oss hjälp av dom om vi inte har köpt poolen hos dom....  vi hade ju faktiskt inte förväntat oss att dom skulle göra det gratis, suck  :(
Har letat runt efter någon slags silicon / lim som fäster på pp-plast och tål klor men hittills utan resultat.
Någon som har goda råd?

3
Markpooler. / SV: PP pool
« skrivet: juli 08, 2014, 16:58:58:58  »
Försökte ta ett foto på hur det ser hos mig nu när vattenlinjen är lite lägre än normalt. Denna pp-poolen har nu varit i bruk sedan hösten 2008 och jag tycker nog att blekningen är rätt liten och rimlig för denna brukstiden. Poolen ligger i sol mest hela dagarna.

4
SpaForum / SV: Sundance Constance, D1 Amore Bay eller D1@home Sojourn?
« skrivet: juli 04, 2012, 21:10:23:23  »
Tja, det finns inte så mycker mer att säga än att jag är väldigt nöjd med karet. Har bara haft det inkopplat i ca 2 månader. Det badas nästan varje kväll. Jag sitter en stund i sätet med den kraftigaste massagen, det gör god nytta, men mest brukar jag vara i liggsätet och bara njuta utsträckt av medelstark massage.

Fyll gärna karet med vatten samma dag som din elektriker ska koppla in det, då kan ni sätta igång det direkt och testa så allt är korrekt ikopplat. Sen är det bara att vänta tills vattnet kommit upp till 38 grader och hoppa i. Karet är redan programmerat, du behöver inte göra någonting alls förutom att ha koll på vattenkemin.

Gällande terassen så byggde mannen en liten egen terass till karet med reglar på cc 40 eller 50 för att vara på det säkra. Någon annan expert får svara angående din oro om terassen håller i befintligt skick.

Majja

5
SpaForum / SV: Sundance Constance, D1 Amore Bay eller D1@home Sojourn?
« skrivet: juli 03, 2012, 21:46:55:55  »
Det var jag som köpte Wayfarer karet och hittills är jag supernöjd med det. Sojourn är syskonmodellen med flera identiska massagesäten (förutom liggsätet), du blir säkert nöjd.
Lycka till!
Majja

6
Markpooler. / SV: Polypropylen - bra material?
« skrivet: maj 17, 2012, 11:26:20:20  »
LUS, kan tyvärr inte hjälpa dig, eftersom jag köpte hela paketet har jag ingen susning om vad endast baljan kan kosta. Våran pool kom liggandes på högkant på en trailer, modell längre släpkärra fast den var lite lägre än vanlig släpkärra (se första bilden i min byggtråd http://www.poolforum.se/forum/index.php?topic=3501.0 ). Teoretiskt tror jag man skulle kunna frakta den på högkant bakom en traktor, men ha då i åtanke att höjden på traktorsläpet och bredden på baljan ska plussas ihop, så måste du köra  under viadukter och broar ska du kolla upp höjden först. Desstom bör baljan vara uppstadgad med några brädor på bredden, men det tror jag dom är från fabrik.

Som du säger, smaken är som baken, jag är väldigt nöjd med vårat val hittills, skulle jag däremot ha valt en linerpool kanske den hade varit snyggare med en carreraliner eller liknande men jag tycker inte våran pool är särskillt ful.... kolla gärna i min byggråd får du se poolen i olika dagsljus, ibland ser den turkos ut, ibland ser den "bara" blå ut.

7
Markpooler. / SV: Polypropylen - bra material?
« skrivet: maj 15, 2012, 17:45:16:16  »
Har varit ute och försökt mig på en närbild på våran pp-pool som varit i drift nu sedan September 2008. Hittills ingen blekning i alla fall, den har nu klarat 4 vintrar utan några skador över huvud och då var förra årets vinter hård, poolen var bottenfrusen.
Tiden får utvisa om det var ett bra val med pp-pool, men hittills, soo far soo good  O0
Någon måste ju vara försökskanin  :)

8
SpaForum / SV: Kvalitetsmässigt bästa spabad
« skrivet: maj 13, 2012, 11:17:22:22  »
Innan vi valde märke så läste jag alla trådarna i detta forumet samt mycket på ett amerikanskt hot tub forum (länk nedan) för att bilda mig en uppfattning om de olika märkena.
Därefter kollade jag på återförsäljare, torrbadade och kollade hur det ligger till med tillgång på reservdelar samt service och därefter föll vårat val på ett D1@Home Wayfarer. D1 är ofta nämnt som ett av de bättre märkena då de existerat länge på marknaden. Serien @Home är ett "eget märke" inom D1 koncernen, tillverkas på samma fabrik som "top of the line" modellerna och innehåller en del identiska komponeneter (jets och nackkudde med jets) som lyxmodellerna.
Sundance nämns också ofta som ett av de pålitligare märkena, vi kikade på deras spa också.

Utbudet är enormt och den enda som kan säga vilket märke som är rätt för dig är du själv, plöj igenom forum på internet, läs andra spaägares frågor och synpunkter, läs trådar om "problem, behöver hjälp", finns massvis på amerikanska forum.

Vad gäller skötsel så är nog det ungefär samma procedurer för alla märken för att ha ett bra vatten.

http://www.whatsthebest-hottub.com/forum/index.php/board,4.0.html

Lycka till oavsett vad du väljer för märke.

9
Uppvärmning / SV: Dagstemp 2012
« skrivet: maj 02, 2012, 22:31:59:59  »
Idag 27 grader, betydligt behagligare än gårdagens 25 grader  :)
VP inställd på 27 så idag stängde den av sig själv. Jag har fått stränga order av äkta hälften att jag inte får ställa vp på högre än 27 för med taket på och soligt ute så går tempen upp till runt/ över 30 och det tycker han är för mycket... ::)

10
SpaForum / SV: Wayfarer från D1@home har landat
« skrivet: maj 02, 2012, 22:25:20:20  »
Tack för tipset men efter noga övervägningar blir det tak ändå. Har nu badat i 2 dagar och konstaterat att man kommer se mycket av himlen ändå, men det regnar så förbaskat ofta i det här landet och jag hatar att få regn i skallen, så tak får det bli. Inbillar mig också att det skyddar locket lite så det inte dimper ner flera dm snö som ligger och blir isigt och försvårar "enkelheten" med vinterbad.

I övrigt är jag väldigt nöjd med Wayfarer, otroligt bra kombination av säten med mjukmasage och riktigt rejäl massage och ett underbart liggsäte, dock skulle liggsätet inte passa långa personer, men vi är ju kortisar :)

Nilking, vad fick dig att avstå från att köpa en Wayfarer?

Sidor: [1] 2 ... 20
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag