Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Kvaddis

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Smart poolstyrning med klor eller salt?
« skrivet: juli 16, 2019, 19:25:22:22  »
Kan verkligen saltvattnet förstöra aluminiumskenorna till pooltaket?

Gör jag ett klokt val om jag satsar på flytande klor med Hayward control station?

2
Markpooler. / Smart poolstyrning med klor eller salt?
« skrivet: juli 14, 2019, 15:12:57:57  »
Hej,

vi funderar på att bygga en träpool med folkpool och har tänkt att välja poolstyrning av ph och klor. Vi har dock väldigt svårt för att bestämma oss för om vi ska ha en klassisk klorpool med Hayward Control Station eller en saltklorinator med klor och ph styrning (Hayward Aquarite Flo Advanced).

Prisskillnaden är egentligen helt obetydlig vad gäller inköp så frågan är om man ska satsa på saltvattenpool eller klorpool och vad är fördelarna respektive nackdelarna. Vi avser även att ha ett pooltak som möjliggör bad under tak och då vill man ju inte ha för stark klordoft.

På folkpool förespråkade de saltstyrning då man slipper hantera koncentrerat klor, får en lägre klorhalt i själva badvattnet och mjukare vatten. Klor har ju dock folk kört med i alla tider, fast vanligtvis puckar och inte flytande. Vad anser ni som har lite erfarenhet att man ska satsa på?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag