CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - jtek

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / Inomhus pool till för hundsim
« skrivet: februari 28, 2012, 18:55:03:03  »
Hejsan.

Ni poolproffs för ursäkta mig, men jag är helt ny inom området och försöker lära mig allt. Om allt går som planerat så startar jag ett hundsim till nästa höst. Jag har varit in på olika butiker och firmor och jagat tips, googlat och kollat ganska mycket på denna sida. Men det är inte tillräckligt.
Måtten jag har tänkt mig är ganska små, 4-5 m lång, 2,5 bred och kanske 1,5 djup? Sedan har jag förstått att djupet spelar roll då trycken blir högre, därför undrar jag hur man bäst bygger själva poolen så den blir hållbar.
Kan leca blocken vara en god idé?

Sen undrar jag hur det är med ventilationen i rummet? Vilka krav ställs och är det krävande att bygga detta själv? Förklara gärna kort hur detta ska se ut, för jag har faktiskt inte den blekaste.

Jag antar att det måste vara ett rejält filter för en pool som är avsedd för hundar, då en massa hundhår kommer lossna. Förslag?

Som ni ser har jag massor att lära, ge gärna förslag, länkar och tips om allt från vatten desinficeringen till jetstream! Visst kommer en särskilt budget att finnas men den är inte oändlig, så säg mig gärna vad ett sådant här kalas kan kosta i slutänden. Vill förstås kunna bygga så mycket själv som möjligt. :) 


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag