CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - rosena

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Poolen startad och något nytt att oroa sig över :-)
« skrivet: juni 15, 2009, 04:59:57:57  »
Hej, eller kanske god morgon...

Klockan är 04:45 och jag har varit uppe en timme nu, inte avsiktligen må tilläggas. Det var nämligen så att igår så startade vi äntligen upp vår underbart fina pool så jag och frun har dansat på lätta moln hela dagen. För en timme sedan vaknade jag dock av en sådan där otrevligt bekant känsla av att något är fel, ni vet sådär det kan bli när barnen är små. Nu är även min yngsta så go att hon sover hela nätterna sedan ett halvår tillbaka så jag kände på mig att det var poolen som väckt mig. Jag gick därför upp och kunde snabbt konstatera att jag saknade cirkulation även om cirkulationspumpen gick. Jag hade även misstänkt låg vattennivå på poolen. Jag provade dock att starta upp cirkulationspumpen på nytt men den stannade nästan direkt pga att den sög luft i breddavloppet tack vare den låga vattennivån. Det fick bli att börja inspektera poolen efter läckage och efter att ha demonterat några trallplankor kunde jag konstatera att det verkade läcka vid ena inloppsmunstycket. Detta löste sig dock bara genom att dra åt det med handkraft så nu har jag återfyllt och fått igång poolen igen och hoppas på att kunna somna om igen vilket jag inte kommer sätta några pengar på att klara av.

Hur är det för er andra? Är det så att man aldrig mer kommer känna sig helt trygg när man åker hemifrån nu när man blivit med pool? Jag hoppas verkligen att det inte är så...

Slutet gott allting gott får man väl säga. Ja är i alla fall oerhört glad att jag har förmågan att vakna vid konstiga ljud, jag misstänker att det var det surplande ljudet från breddavloppet som väckte mig precis innan cirkulationen dog. Jag hoppas att det var så iaf så pumpen inte gick torr mer än några minuter.

Natti natti på er alla.

Mvh Anders Rosen
http://blog.krios.dontexist.com/



Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag