CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - K.Wihlborg

Sidor: [1]
1
Tack för alla som skrev och kom med ideer! Till slut fick vi problem med konstruktion och kostnaden för inkoppling av den CTC totalpannan vi hade så vi lyckades få tag i en Lågtryckspanna 101 (vedeldad ångpanna från försvaret). Började elda på kvällen den 26:e, och den 31:e hade vi osannolika 34 grader i poolen. Mycket passande av pannan (ca var 25 minut dygnet runt) men allt slit var helt klart värt det!
Dessutom fick vi ca 30 grader i sand-tältet och huset, så tropikfesten var fulländad.

Ingen annan skriver det så lika bra att jag gör det. Vill egentligen inte förstöra festen, men detta är en av de dummaste idéerna jag någonsin läst. Ta istället och kontakta något SPA-hotell och abonnera det.

Du förstörde ingenting, men vill meddela dig att det faktiskt gick helt utmärkt. Ingen pice of cace, ingen dans på rosor och utan ett grymt gäng som hjälptes åt hade vi aldrig lyckats. Men med lite slit och övertygelse att det skulle gå bra rodde vi hem det med ett resultat LÅÅNGT över förväntan.

Tack alla!!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag