CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - jpack

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Snöras och försäkring för markpool
« skrivet: mars 14, 2010, 10:38:59:59  »
Ja, det skall bli intressant. Anledningen att jag frågar är att det inte finns mycket info på nätet om detta samtidigt som försäkringsbolagen tar ut extra premier just för att försäkra pooler - och något borde ju det vara värt. Aktsamhetskraven är ofta väldigt generellt formulerade.

Till att börja med måste jag ju ta mig an den praktiska problematiken med att få upp de knäckta plåtarna, förhoppningsvis vilar de mot isen nere i poolen så att jag "bara" behöver byta poolöverdraget. Värsta scenariot är ju att någon skarp kant kommit åt linern eller att raset pressat ned isen så att den skrapat mot linern...


2
Markpooler. / Snöras och försäkring för markpool
« skrivet: mars 14, 2010, 08:22:46:46  »
Hej alla!

Var ut till mitt hus i går efter ett par veckors arbete utomlands, och min plåtkonstruktion över markpoolen hade kollapsat under snön. :( Oklart än så länge vilka skador som det inneburit, men jag har poolen särskilt inskriven i min hemförsäkring. Någon som har erfarenhet av detta?

/joppe

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag