VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - nyburjare

Sidor: 1 ... 10 [11]
101
Någon som vet var man kan köpa plast/uppblåsbara palmer som ser mer verkliga ut än de man säljer i leksaksaffärer  <sol> <antman> >:D 8)

102
Uppvärmning / elpatron inkoppling
« skrivet: april 27, 2009, 19:28:04:04  »
Är det någon som enkelt kan beskriva hur man rent praktiskt använder, monterar,kopplar in en elpatron ??

103
Ovanmarkspooler / cellplast
« skrivet: april 23, 2009, 15:49:24:24  »
2007 stod vår Intex 16 kubik ovanmarkpool direkt på utgrävd gräsmatta dvs hård jord, en sådan botten blir så klart ojämn och gropig vilket vi inte har något problem med  ;D känns ju som om man är på stranden  :)

Hur går det om man lägger 50 mm cellplast under i år, utan sand över ? jag förstår att det gärna bli gropigt men om jag inte tycker det gör något .... är det ok då ? kommer dem att ligga kvar om jag bara lägger dom kant i kant ?

Jag menar det kan ju inte bli värre än jorden ? men kommer cellplasten är isolera något så att vattnet skulle kylas mindre från marken ?

104
Ovanmarkspooler / Ta ner en Intex för säsongen
« skrivet: augusti 25, 2008, 15:42:38:38  »
Att sätta upp en ny,ren och fräsch ovanmarkpool är väl en sak, kul och lätt ! att ta ner en använd med illa luktande sörja, få ut sista vattnet , få den torr och rulla ihop den utan att det går revor....... big suck  :(

105
Vatten och kemi / Sikten ? grumligt ?
« skrivet: juli 05, 2008, 16:48:20:20  »
Hur klart skall egentligen vattnet vara i en pool ? försöker minnas hur det är på allmänbadet , men har aldrig testat sikten där med cyklop, vår pool är bara 457 rund, när vattnet var helt nytt var det gnistrande klart fägern på linern var exakt lika klar i botten som uppe, nu är vattnet klart tycker alla som ser det, men jag ser en viss skillnad man ser tex inte så bra med cyklop fån ena "sidan" till andra.

Alla värden är ok, igår höjde jag Ph samt chockklorerar, kan detta ge en viss "grulmighet" bytade även filtret i pumpen och den har snart gått i 24 timmar, ingen större skillnad, är det så att kemikalier , för Ph och klor alltid kommer att ge lite grumligare än vatten direkt från kranen ? eller är det patronfilter som aldrig kan erbjuda vad ett sandfilter gör i reningsgrad ??

106
Ovanmarkspooler / Lagning av Intex Pool
« skrivet: juni 21, 2008, 16:13:51:51  »
Har lyckas få en lite reva redan i min nya INtex >:( vete tusan hur det gick till för den känns ju rejäl, ett lite hål som jag såg i solljuset precis innan jag fyllde vatten över revan, lagade den innifrån med en lagningslapp i samma material som poolväggen, sen finns det en annan lapp som är till botten, men vad är den transparenta till ?? kan man kanske även limma en lapp på utsidan när man har vatten i , så länge limmstället är torrt ? kanske det som den tranparenta är till för ?
Är det kinkigt med 12 timmar innan man tar vatten över limningen  :o


Nu har jag lagat innefrån, men hur är det finns det inte lagningssatser som man kan limma innefrån med när det är vatten i ?? jag försöker hitta sådana på nätet men lyckas ej

107
Vatten och kemi / Kloret löses ej upp 100 %
« skrivet: juni 17, 2008, 15:19:24:24  »
Som nybörjare med en INtex pool började jag med chockklor i behållaren som flyter omkring på ytan, trots att pumpen är igång och det har gått flera dygn är inte kloret upplöst, finns mer kvar i behållaren samt ett det ligger liksom klorpulver i ringar och flyter på ytan, varför löses den inte upp helt ??

Sidor: 1 ... 10 [11]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan