VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Annie1

Sidor: [1]
1
SpaForum / Spabad - bäst i test & research för nybörjare
« skrivet: april 18, 2020, 20:21:56:56  »
Vem kunde tro att spabadsdjungeln var så tät och snårig? Jag tänkte att det borde finnas ett gäng bäst i tests på allt möjligt som har med spabad att göra. Nä, inte vad jag kan se iaf. Vi har besökt ett gäng butiker, provsuttit olika märken och modeller i prisklassen ca 90 000 - 200 000 kr. För att förstå vad man får och inte får när man går upp eller ned i pris. Jodå, som den tekniknörd som jag är så har jag glatt plöjt igenom det mesta om stommar, pumpar, isolering, styrsystem, cirkulation, olika reningsskolor, fasta jets, roterande jets, inbyggda jets, hydroterapi, akryler, plast, osv, osv ... Vi har frågat och pratat med olika säljare och det har varit väldigt lärorikt.

Bästa tipsen vi har fått har varit att kolla runt på olika siter, främst amerikanska, och läsa omdömen. Eftersom amerikanska och kanadensiska spa lär vara de bästa. (Enligt somliga iaf.) Många tillverkare och märken har åtminstone funnits i decennier.

Du måste sitta skönt, det måste kännas rätt. När du hittar rätt, så vet du. Detta tipset visade sig stämma. Vi har i princip bestämt oss och det blev det spabadet som bara kändes helt rätt. Vi hittade det faktiskt av en slump, när en butik var stängd och vi tog oss till en annan butik i närheten i stället. :)

Tänkte tipsa om en artikel/blog, den kanske kan vara till hjälp i er research. Vår favorit finns med på denna lista. Det känns ju bra.

https://www.thecoverguy.com/backyard-blast/the-best-hot-tub-brands-chosen-by-the-cover-guy/

Den här videon är också bra, även om den kommer från Spa Max, i USA (?), så ger den bra tips inför köp av spabad


Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag