VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - jonte 64

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: fylla på gas
« skrivet: juni 25, 2023, 10:53:33:33  »
Halloj
Nu funkar min värmepump igen ,yihoooo . Det va kondensatorn till kompressorn som hade lagt av , så om kompressorn inte brummar prova att byt kondensatorn, 500 spänn inkl frakt. Simma lugnt

2
Markpooler. / SV: fylla på gas
« skrivet: juni 15, 2023, 12:38:29:29  »
tja det är väl för att kunna bilda sig en uppfattning om hur kostsamt det här projektet kan bli och det skadar aldrig med information, nu har min pensionerade elektriker o jag över telefon med bilder klurat ut ,haha att det är nog ,kan va, bör va kompressorkondensatorn som lagt av ,så nu är en ny på väg, tur att det är skapligt varmt i vattnet ändå 22 celcius i Småland. tack för din info.

3
Markpooler. / fylla på gas
« skrivet: juni 13, 2023, 20:06:44:44  »
Halloj 
Tror att gasen i gullbergspumpen har läckt ut, hur mycket kostar en felsökning och att fylla på ny gas?

4
Markpooler. / vattnet blir inte varmt
« skrivet: juni 03, 2023, 23:36:29:29  »
Halloj där
I år blir inte vattnet varmare än 20,5 grader trots att att jag gjort precis som alla andra år med samma grejer ( bytte cirkulationspump till en exakt likadan badu.) brukar ha 24 - 28 grader. Alla parametrar verkar stämma, gjorde rent värmepumpen från smuts , det är en sak som är annorlunda i år ,värmepumpen en G&j 9,2 kw går ner i varv  väldigt tydligt  och sedan upp igen till normalläge. Detta blir 6: sommaren för pumpen . Vad kan ha hänt ? Den står inomhus på vintern. Tacksam för all hjälp
Jonas

5
Markpooler. / få marken i lod
« skrivet: juli 31, 2016, 20:51:12:12  »
Hej på er.
Är ute i sista minuten som vanligt. Poolen kommer på onsdag och makadam/singel är på plats. Nu ska stenmjölet ut. Toleransen enligt Niveco är 2 mm (8*4 pool). Hur får man till det. till min hjälp har jag ett laserpass (rundlaser). Två raka stålrör och en rätskiva som jag tror är raka. När ska jag padda stenmjölet före eller efter jag drar av stenmjölet. Eller fleragånger. Tacksam för HJÄLP.


6
Markpooler. / Återfylla pp pool själv cement och sand
« skrivet: juni 02, 2016, 13:37:28:28  »
Hej  på er,jo det här med att återfylla en pp pool (niveko) skulle inte det gå att göra med vanlig cement och sk sandlådesand - jag tänkte 1 del cement 4 delar sand ytterst lite vatten bara för att få igång processen(härdingen) i med betongen i diket och eftervattna då och då tills jag nått ända upp. Är med
veten om att det här tar nog ca. 3 långa arbetsdagar fyller samtidigt på med trädgårdsslangar 2-3 st.

7
Markpooler. / gjuten betong som pooldeck
« skrivet: maj 11, 2016, 12:49:22:22  »
Hej igen.
Är det någon som har färgad gjuten betong runt poolen. Helst stämplad också. Det ska vara ljusbeige färg på betongen. Vet ni någon firma i sydöstra sverige som gör detta och vad det kostar på ett ungefär.
Jonas

8
Markpooler. / färgpå poolstomme
« skrivet: maj 11, 2016, 12:42:09:09  »
Hej på er.

Är det någon som har bilder och tips på vilken färg de olika poolfärgerna får med vatten i. Vi vill ha lite grön turkost vatten. Vilken poolstomme (färg) ska man välja då?
Jonas

9
Markpooler. / SV: Mitt första poolbygge - Söker tips och idéer.
« skrivet: mars 30, 2016, 20:58:43:43  »
Låter perfekt du får gärna dela med dig av dina erfarenheter från miamipool när ni kommit igång.

10
Markpooler. / Är ni nöjda med era glasfiberpooler?
« skrivet: mars 30, 2016, 20:44:03:03  »
Hej alla på forumet.

Jag sitter här dag ut och dag in och kan inte bestämma mig. Jag behöver hjälp. Ni som har haft era glasfiberpooler ett par år är ni nöjda? Skulle ni göra om köpet med den erfarenheten som ni har nu? Alternativ är en thermopool med liner men tycker inte om att få en trappa i annan färg. Jag såg Aqvis produkter och undrar ifall någon har erfarenhet av dom? Vilka djup man kan få med den tekniken? Undrar även över Aqvis isoleringsförmåga?Vilka företag ska man undvika? Jag vill ha en pool utan klorlukt men läste att salt inte var bra för linern. Hur är det med salt och glasfiber? Kan man klara av att koppla och montera grejerna själv vid köp av en glasfiberpool? Varför jag tjatar om en glasfiberpool är för att det ska gå snabbt och slippa en massa jobb som kanske drar ut långt på tiden. Tar tacksamt emot all info ni kan ge mig.
Christina <help>

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan