Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Tobiaz83

Sidor: [1]
1
SpaForum / Utslag efter spabad. Åtgärd för desinfektion?
« skrivet: augusti 27, 2020, 14:18:30:30  »
Har ett uppblåsbart spa på 700 liter. Har badat i det ca 5 veckor och kört med teststickor och endast behövt åtgärda klor som vid kontroll varje 7 dagar blivit lågt varje gång. Fyllt på med M spas egna tabletter som ingick i köp. Skall fyllas på en gång i veckan vid bad några ggr i veckan osv. Ja ni vet ju vad de brukar rekommendera., och ja jag har insett att man måste kontrollera och fylla på oftare. Efter bad i förra veckan blev frugan och jag fulla med röda utslag 3 dagar senare. Hon ser riktigt tråkig ut medan jag klarade mig ganska bra. Vid min vanliga veckokontroll av klor så var det obefintligt som det varit vid några tillfällen. Är ju helt säker på att det är bakterier från poolen som vi drabbats av. Nu till min igentliga fråga. Jag tänker byta vatten men hur ska jag rengöra? Ska jag klorchocka innan jag rengör för att döda bakterierna eller ska man byta vatten skrubba rent sidorna och renfmgöra med nån form av rengöring av rören? Har någon nån erfarenhet?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag