CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - mikaelaojimmy

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Vilken pool ska man välja?
« skrivet: maj 30, 2010, 17:39:28:28  »
Då vill jag rekommendera Folkpool i Arninge. Vi köpte där och är mycket nöjda. Tycker att hembesöket var mycket givande. Se till att prata med butikschefen så är jag säker på att ni blir nöjda. Lycka till.

2
Uppvärmning / SV: Pahlen Maxitemp 35
« skrivet: maj 27, 2010, 09:58:33:33  »
Menar du att slangarna kan vara för klena? Jag tror inte det då jag använde de medföljande slangarna från Folkpool. Alltså vanliga pem-slangar.

3
Uppvärmning / SV: Pahlen Maxitemp 35
« skrivet: maj 24, 2010, 12:40:37:37  »
Är det någon som vet om det ok att strypa flödet på utlopp från värmepumpen, har ventil på både in och utlopp. För när jag gjorde det startade värmepumpen. Jag ströp inte så mycket, men när jag öppnar igen så stannar värmepumpen. Jag tror inte att cirkulationspump är för klen men man vet aldrig.

4
Uppvärmning / SV: Pahlen Maxitemp 35
« skrivet: maj 23, 2010, 12:02:20:20  »
Kan det vara så att jag anslutit fel på in och utlopp. Det fanns ingen märkning på pumpen så jag utgick från manualen som följer med. Utlopp monterade jag, sett uppifrån till höger, alltså mot displayen. Hoppas jag gjort rätt.,

5
Uppvärmning / SV: Pahlen Maxitemp 35
« skrivet: maj 23, 2010, 10:47:35:35  »
Tack för svaren. Pumpen är ny och jag har provat med backspolning, vill inte starta ändå. Kanske jag borde kontakta Pahlens om de nu har någon slags support.

6
Uppvärmning / Pahlen Maxitemp 35
« skrivet: maj 22, 2010, 14:25:23:23  »
Är det någon som kan ge tips på hur man går till väga när pumpen ej vill gå igång. Gör som det står i manualen men på värmepumpen står det E1. Har sökt i forumet efter info och har hittat att E1 betyder att pumpen inte känner av något flöde. Men vattnet passerar för fullt genom pumpen. Så om någon har tips på hur detta kan lösas blir jag otroligt glad.

7
Markpooler. / SV: stensprägning?
« skrivet: september 17, 2009, 21:06:59:59  »
Tack för alla tips O0! ska nog pröva lite snigeldynamit!

8
Markpooler. / stensprägning?
« skrivet: september 15, 2009, 18:39:41:41  »
Vi håller på att gräva för fullt för att få ner våran pool, vi gräver för hand och allt har hittils gått bra (förutom allt slit och släp som att gräva och bära för hand innebär). Nu när vi nästan är färdiga så dyker en gigantisk sten upp :o!!! Vi kommer inte att kunna lyfta upp stenen pga av dess storklek.. Så nu till frågan- Ngn som har ngt bra tips ????! Vi har ett atriumhus vilket innebär att vi har extremt nära till våra grannar så vi vill inte ta till den starkaste dynamiten utan göra det med sådan liten inverkan som möjligt på marken ::)! Tacksam för alla tips om vad vi kan göra eller om ngn har varit med om ngt liknande!

TACK på förhand!

9
Markpooler. / SV: det kommer vatten när vi gräver....
« skrivet: augusti 24, 2009, 22:30:51:51  »
Tack för svaret. Jag har några frågor till!
Vid vilket djup stötte ni på vatten?
Var köper man en dräneringsbrunn, har kollat på byggmax men dom säljer inga brunnar.
Vi ska gräva ner en Folkpool och den kräver att man gräver minst 155 cm, är det ok att gräva djupare trots att det kommer vatten?
Hur gjorde ni med poolgrunden? Om jag har förstått rätt, 1 marduk, 2 singel + dränering, 3 markduk, 4 stenmjöl eller sand.
Funkar denna metod om det står några cm vatten när man lägger ut markduken?

Är mycket tacksam för svar då man blir lite förvirrad av läsningen här på forumet.
mikaelaojimmy

10
Markpooler. / det kommer vatten när vi gräver....
« skrivet: augusti 24, 2009, 20:59:57:57  »
vi har äntligen bestämt oss för att skaffa pool och håller just nu på att gräva för fullt! Eftersom att vi har en atriumgård så kan vi tyvärr inte använda en grävmaskin utan måste gräva för hand  ???.. Nu har vi kommit ner ca 150 cm och det har börjat komma vatten.. Vi har ju passerat flera olika lager, först jord sedan grus  och sedan lera och nu är det blandat vatten och grus... Så frågan är om någon vet varifrån vattnet kan komma :-\!? Vi bor nära en skog och i en sluttning.. Vad ska vi göra? Någon som har varit med om ngt liknande? Bra eller dåligt? Det känns som om det inte kan vara grundvatten med tanke på djupet och att vi bor i en sluttning..... Tacksam för alla tips och råd :)!
/Badsugen!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag