Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Gissemisse

Sidor: [1]
1
Byggtrådar / SV: Poolbygge 2020 gjuten platta+trästomme
« skrivet: juni 03, 2020, 12:28:56:56  »
Kan du inte berätta lite mer hur du har gjort? =)

Har du följt en byggbeskrivning eller det är ett färdigt paket från en poolleverantör? Hur långt har du kommit nu? =)

2
Markpooler. / Väggar till naturpool
« skrivet: juni 03, 2020, 08:33:35:35  »
Hej!

Jag känner mig jättedum, men har en fråga som jag inte riktigt kan hitta svar på så jag hoppas innerligt att ni kan hjälpa mig. Vi är i planeringsstadiet till att bygga en naturpool. Vattenliv.se hjälper till med beräkningarna kring filter, pump etc så den biten är klar. Nu är det bara själva "stommen" som vi försöker lösa.

Min fråga är om man behöver någon sorts väggar i gropen eller man klär hålet med duk? Har sett flera lägga dammduken i själva hålet, men de har med gjort som en damm med sluttande väggar. Vår baddel är tänkt att vara 5x9 meter, rektangulär. Den ska vara minst 150 cm i djup. Har man väggar för att marken inte ska falla in mot poolen? Eftersom vår kommer vara en naturpool töms den inte under vinterhalvåret. Där vi ska gräva är marken redan lite lägre än resterande, gör man då bara väggar till den del som är ovan mark? Typ gjuter en kant runt och murar den översta delen, eller måste hela hålet miras?

Bifogar en bild på en snabb ritning. Det rosa är för växter. Till höger är den delen 1 meter bred och 0.7 m djup. Till vänster ska där vara en liten brygga med växter runt och cirka 0,5-0,6 m. djupt.



Tacksam för hjälp.

/Gisela

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag