Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - psau

Sidor: 1 ... 32 [33]
321
Vatten och kemi / SV: Köp av poolrobot/dammsugare
« skrivet: april 27, 2011, 15:26:17:17  »
Min högst ovetenskapliga undersökning när jag själv köpte poolrobot är att det finns två grundtyper av robotar, de som klättrar och städar sidorna och de som bara städar botten.
Efter denna uppdelning finns olika prisklasser, där jag som grovt upplever det som att inground städarna är lite dyrare och de för ovanmark lite billigare.
Beräknad livslängd på dessa verkar vara att de för inground håller lite längre, en snabb kik på service hyllan där jag var verkade bekräfta den tesen, 90% av de reparerade robotarna var så kallade ovanmarks städare.

Så skjut mig inte men summeringen verkar vara välj om den ska städa både botten och sida eller bara botten, välj sedan vilken nivå du ska lägga dig i pris/livslängd.

Det tipset jag kan ge gällande import har du säkert läst i annan tråd, är att även om det ser billigt ut på ebay kan man hitta det ännu billigare om man kontaktar personen bakom auktionen/annonsen, i mitt fall sökte jag upp personen bakom ColoradoLady och hittade butiken bakom där jag fick ett ännu bättre pris än lägsta accept på eBay på min Nitro NC71... Maila henne gärna och be om ett pris på den roboten du väljer (marinapoolandspa@aol.com), men räkna även in att du får betala några procent i tull och moms på priset oavsett om du skriver "Gift" eller "Commercial sample" samt att du få lägga ut någon hundring på en 220v till 110v adapter.

I mitt fall kan jag varmt rekommendera att importera själv, dels går priserna inte att jämföra på samma skala samt att de poolbutiker jag besökt i min omnejd har varit extremt dryga och självgoda.

322
Teknik / SV: T-koppling
« skrivet: april 14, 2011, 09:28:16:16  »
Jupp det är ett missförstånd, i de länkarna som finns tidigare så varierar priset mellan 100kr till 205kr på det dyraste stället. Jag vet att även Folk.... har dessa delar iof inte toppenbilligt. Ska man vara negativ kan man konstatera att man inte är den mest prioriterade kunden när man köper rörkopplingar, trots deras påslag på delarna. Efter att beställt och tom betalat för delar på Pool.... i Täby som aldrig levereras kan jag väl bara rekommendera att inte betala i förskott även till butiker som borde vara måna om sin renomme.

323
Markpooler. / SV: Poolrobot
« skrivet: mars 31, 2011, 12:09:21:21  »
Kort uppdatering;
Poolroboten och Bumperboats kom snabbare än förväntat.

Nu är det bara sommaren som inte är snabbare än förväntat, badkaret är lite litet för Nitron.....

Summerat: Jag är helnöjd med bemötande och leverans.

324
Pooltäckningar / SV: Importera sitt eget pooltak från Tjekien
« skrivet: mars 14, 2011, 21:04:15:15  »
Som sagt helt klart sugen, känner dock att jag inte har koll alls, så "Så gjorde jag" historier uppskattas.

325
Vatten och kemi / SV: byte från baquacil till klor
« skrivet: mars 14, 2011, 15:08:03:03  »
Jag kör budget varianten med en Intex för 2400 till min pool...
Det jag har gjort är att se till att det är ordentliga kopplingar på var sida om intexen så jag lätt kan byta ut den till en ny när den tar slut/går sönder.

Jag måste säga att jag är helnöjd sen jag installerade "leksaken" har jag inte haft ett enda problem med vattnet, innan var det mest strul pga av att jag lite slarvigt glömt kolla klorhalten/fylla på.

Så med lagom satta förväntningar kan även denna duga.

Jag tror nog i slutändan att att vi alla är oss själva närmast, för mig funkar kombinationen intex/salt, hos Rickard Baquasil och hos någon annan funkar tex Bionizern.

Tycker dock att denna tråd spårat lite då frågan var byte från baquasil till klor....


326
Markpooler. / SV: Trasig liner. Glasfiberpool i stället?
« skrivet: mars 14, 2011, 14:32:01:01  »
Jag sitter i samma sits, vi har en 4x8 meters pool som vi vet att linern inte är bytt under tiden förra ägaren hade huset dvs 1978. Poolen ska vara anlagd någongång innan 1968 om linern är bytt under denna tid vet vi inte men...
Linern är iaf stenhård och jag har insett att jag bör prioritera upp en renovering, skulle gissa att liner byte inte riktigt räcker :-)


327
Markpooler. / SV: Poolrobot
« skrivet: mars 14, 2011, 14:26:07:07  »
Jag orkade inte med att buda på ebay så jag kontaktade personen bakom "ColoradoLady" en mkt trevlig person vid namn Margaret, marinapoolandspa@aol.com

Fick köpa en NC71 för $639 och frakt $108 hon har även den lite mindre NC51 för $499.

Självklart kunde jag inte hålla mig utan det blev även "Bumperboats" det är bara synd att det bara finns till barnen.

328
Pooltäckningar / SV: Importera sitt eget pooltak från Tjekien
« skrivet: mars 14, 2011, 14:03:31:31  »
Självklart accepterar jag ditt önskemål det är ju ändå du som som står bakom detta forum.
I mitt fall var det inget uppsåt eller svart verksamhet utan helt krasst om man tillsammans köper fler av en vara så dels kan man pressa priset och dels kan man samtransportera varorna.

Men som sagt respekterar din åsikt, även om jag inte alltid håller med :-)

329
Pooltäckningar / SV: Importera sitt eget pooltak från Tjekien
« skrivet: mars 14, 2011, 00:13:35:35  »
Är helt klart sugen på ett pooltak men i slutändan tjänar jag på att importera det. "Små" tillbehör som poolroboten är ju tokbilliga i jämförelse i USA. Jag köpte min NC71 från http://www.marinapoolspaandpatio.com/catalog/55 för $639 vilket är överkomligt i allra högsta grad...
Men vad blir frakten och ett pooltak är ju inte lika lätt att lägga i en kartong och posta om något behöver fixas på garantin, om det finns någon....

Är det någon som ska grupppbeställa pm:a eller uppdatera tråden...

330
Uppvärmning / SV: Köpa från Poolnet
« skrivet: mars 11, 2011, 15:52:21:21  »
Köpte en Brillix 120 från TS Comfort hur nöjd som helst med både pump och bemötande....

Sidor: 1 ... 32 [33]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag