Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Aggebagge

Sidor: 1 2 [3] 4
21
Markpooler. / läckage
« skrivet: juli 02, 2021, 14:52:12:12  »
Hej!
Vill gärna komma i kontakt med några som köpt thermopool från Magisk pool. Vi har fått läckage på både tur och returen från poolen. Vill veta om det är fler som har likadana erfarenheter och vilka slangar ni fått nergrävda. Små stickhål på exakt samma ställe nästan, undersidan sv slangen precis innanför skyddsrörets början. Där ligger också jord och grus.

Vi har fått rådet av annan firma att byta dessa rör pga av fel material. Någon med erfarenhet?

Mvh
Agneta

22
Markpooler. / SV: Någon som haft läckage på Pool från Magiline?
« skrivet: juni 04, 2021, 13:57:11:11  »
Poolproblem, läckage etc hör till livet som poolägare, alla ha vi nog varit där....

Men din fråga är för ospecificerad , läckage kan se ut och uppstå på 1000 olika sätt.

Har du börjat felsöka och köra uteslutnings metoder ?

Har du tips på bra kille i Sthlms området som jobbar med att lokalisera poolläcka....Vi är inga tekniker någon av oss. Vi har hittat nu en liten fläck vatten som kan indikera att läckan är i närheten. Men skulle vilja vara lite mer säkra innan vi bilar upp betong och flyttar sten och jord.....Vad används för verktyg när man letar läcka?

23
Markpooler. / SV: Någon som haft läckage på Pool från Magiline?
« skrivet: juni 01, 2021, 17:14:28:28  »
vi har haft en kille här som sökt var vattnet försvinner ut med hjälp av färglösning. Vi trodde vi hittat den via en av lamporna. Det blev bättre men inte helt bra. Men nu läcker det igen. Vi ska göra en naturlig "tömning" nu av poolen för att se när/om det stannar vid någon nivå. Då har vi ju en ledtråd. Vi ska också testa båda lamporna och se om tätningen har släppt. Vi kan tyvärr inte provtrycka systemet enligt teknikern pga av magilines system. Är lite nyfiken på dom som haft samma pool om det finns någon käpphäst....

24
Markpooler. / Någon som haft läckage på Pool från Magiline?
« skrivet: juni 01, 2021, 15:34:31:31  »
Vi brottas med detta. Har felsökt sen i höstas och trodde vi hittat läckan men tji.  8 år gammal pool 8x4 m med Magisk pools lösning av pump, filter och rördragning. Skulle gärna vilja komma i kontakt med andra som är ägare till samma slags pool.

25
Markpooler. / byta poollampor
« skrivet: november 15, 2019, 13:55:55:55  »
Hej!
Har pool från Magisk Pool/ Magiline. 8 x 4 m, liner och betong.

En poollampa har tagit in vatten denna säsong så vi behöver byta. Fick en offert på 2 lampor + arbete som slutar på 9 000.....!

Tycker 2 500 låter mycket för en ledlampa, Ni som är byggkunniga, det kan väl inte vara så att man måste ha samma märke på poolamporna som från början. Är inte infästningen av lamporna typ samma? Dvs hål där lampan ska sitta med någon sorts ram runt.

Känns som vi byggt in oss dyrt.


26
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: tips på häck vid pool
« skrivet: november 21, 2012, 11:58:36:36  »
Ha ha ja klädförbud....ska fundera lite på det.

27
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: tips på häck vid pool
« skrivet: november 16, 2012, 13:13:16:16  »
Tackar för svar. Så här tänker vi ingen homogen häck får det bli för tråkigt och strikt därför utesluter vi en tuja häck, möjligen någon tuja eller cypress tillsammans med andra städsegröna. Utesluter också allt som måste klippas, hur är det med idegranen kan man låta den växa fritt? Antar att man kan köpa plantor som är lite större för en lite större peng förstås, kan ju vara ett alternativ. Lagerhägg har jag också sett lite på nätet. 

28
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / tips på häck vid pool
« skrivet: november 13, 2012, 19:37:24:24  »
Fick avslag på murbygget så nu står vi utan insynsskydd mot gatan. Det får bli växter.  Behöver komma upp 2 m, städsegröna borde vara en hit så man slipper kratta löv i poolen.

29
Pooltäckningar / SV: Pooltak som bygger 1m utanför pool
« skrivet: oktober 17, 2012, 07:29:42:42  »
Ha ha ja en del tankar får man helt klart men ha taket lite över poolen är inte ett alternativ. Det där med psykbrytet skulle jag vilja höra mer om...är det så? Alltså jobbigare med kortare sektioner? Någon med erfarenhet?

30
Pooltäckningar / SV: Pooltak som bygger 1m utanför pool
« skrivet: oktober 16, 2012, 18:19:42:42  »
"bygger mer än 1 m"

jag menar utanför poolen när taket är bortskjutet.

Sidor: 1 2 [3] 4
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag