Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - L.a.spa2005ma

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Hjälp! Problem med att hitta rätt del till Gecko kort.
« skrivet: oktober 04, 2016, 14:48:00:00  »
Det verkar som att delen jag är ute efter (lm2595s) skall det stå "adj p+" på. Den andra står det som sagt 5.0 p+.. Finns det ingen med ett äldre gecko kort som kan bekräfta detta?
Mvh

2
SpaForum / SV: Hjälp! Problem med att hitta rätt del till Gecko kort.
« skrivet: oktober 01, 2016, 20:48:24:24  »
Ja, jag förstår skall höra med han vad för instrument han använder vid felsökning. Det enda problem han nämnde var att LM2595S delen som syns på bilden är bränd och pgr av den brända pricken kan man inte se vad det skall stå på bara. Som sagt hade de funnits någon här med ett 8-10år gammalt gecko kort hade man bara kunnat se på en bild. personen jag såg hade en tråd här förra året får jag inte tag på, lite synd när jag vet att han har ett sådant kort.tack för svar, jag håller tummarna på att någon dyker upp med ett likvärdigt kort

3
SpaForum / SV: Hjälp! Problem med att hitta rätt del till Gecko kort.
« skrivet: oktober 01, 2016, 11:50:03:03  »
Ja precis jag skall se om han kan få nånting ut av de. Det sitter två bredvid varann på kortet den ena står det 5.0 på, men han trodde inte att de skulle vara två st med samma spänning. Jag hitta ett inlägg av en kalle här på forumet och såg att han la upp en bild på ett likadant kort. När jag zoomar är det precis såpass otydligt att jag inte ser vad det står hehe :)

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag