VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Pugge

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Bra vattenkvalitet? Inga problem!
« skrivet: oktober 11, 2011, 18:53:03:03  »
Ja herregud vilken skepsis och misstänksamhet! Besöker och skriver i andra forum som intresserar mig och ett forum är väl till för att tipsa och ge råd om bra erfarenhet av olika fabrikat, pris och var man köpt det! Och kan man råda någon till ett bra köp då är väl det kanon! Men här blir man en slipad marknadsförare!?

Bara för att någon delar med sig av sin glädje då personen ev. har köpt något nytt som funkar bra och man nämner fabrikat och ev. säljare så följer man en mall och det klassas som en reklamkupp!

Ok mitt inlägg kan hända ser ut och låter lite reklamaktigt och väntade kanske denna reaktion! Men reklam eller ej om produkten funkar! Hos mig funkar det mkt bra och har således sluppit hålla på med tabletter o.d hit och dit!

Men för att stilla alla som har obehag har jag ändrat min inledande text! :)

2
SpaForum / SV: Bra vattenkvalitet? Inga problem!
« skrivet: oktober 10, 2011, 22:45:43:43  »
Nä jag är inte ute efter att göra någon reklamkampanj för någon utan vill bara förmedla ett smidigt sätt att underhålla sitt spa då jag själv och andra jag läst om här har det lite svårt att få det att funka bra! När det gäller filter osv. så har jag 2 stycken jag växlar emellan och byter c.a var 3-4 vecka beroende lite på hur ofta vi badar!

När det gäller ph värdet så visst fick jag hålla koll på det lite oftare i början men ju längre tid det gått med samma vatten så har ph värdet stabiliserats! Vet egentligen inte hur eller varför?


3
SpaForum / Bra vattenkvalitet? Inga problem!
« skrivet: oktober 08, 2011, 23:58:59:59  »
I mitt spa använder jag saltklorinator!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag