CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - farbrorfreij@live.se

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / SV: Grönt grumligt vatten
« skrivet: juni 07, 2016, 22:37:20:20  »
Har nog höjt värdet efter det blev grönt. Testade igen nu två dagar efter o då var kloret borta igen. Måste man fylla klor varje dag,  trodde inte det försvann så fort. 
Se bif bild. På nu och bild 2 är direkt ur kranen på mit kommunala. Där syns ju tydligt att det är högre pH oxå än i min pool.
Men nu tömmer jag allt o börjar om. Nu behövs tips på bra klordoseringar. Pulver/tabletter?  sen gärna om nån har nåt ni är nöjda med att mäta era värden med?

2
Vatten och kemi / SV: Grönt grumligt vatten
« skrivet: juni 07, 2016, 17:31:10:10  »
Men med den klor testare jag har på bilden där! Kan nån förklara vad o hur man ska läsa av o vad som är rätt värde?  Vad är br tex?  Fanns ingen bruksanvisning med kittet 👎
Vad menar ni med fritt o bundet klor?

3
Vatten och kemi / SV: Grönt grumligt vatten
« skrivet: juni 05, 2016, 21:50:44:44  »
Finns det tips på några bra bottendammsugare och även sandfilter?  Så här ser min pool ut idag 👎

4
Vatten och kemi / SV: Grönt grumligt vatten
« skrivet: juni 05, 2016, 17:50:45:45  »
Har samma problem nu när värmen kommit upp på vattnet, vad ska man göra, är sandfilter det enda som funkar? Och varför skickar dom med en helt annan pump i så fall? Om den ändå inte funkar?

(intex 17m3)

5
Vatten och kemi / SV: Köpa "riktig" bottensug
« skrivet: juni 05, 2016, 16:15:58:58  »
Jag har oxå samma problem, har en intex 17m3 rund rampool. Kört flockningsmedel men kan ju inte få upp det med den medföljande bottensugen.
Kollat på Youtube lite o finns visst några självhoppande typ bläckfiskar som ska kopplas via befintlig vattenpump. Ingen som har erfarenhet av dessa?. Verkar ju smidigt om man själv inte behöver suga botten.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag