CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ziggepigge

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Inköp av spabad till altan - vilka är bra alternativ?
« skrivet: mars 04, 2016, 16:07:36:36  »
Poolstore säljer ett runt Spabad inom ramen för din budget. Kika in på deras hemsida. De är mycket bra att ha och göra med. Ser ut att vara fullskumisolerat och med bra garantier.
/Ziggepigge

2
SpaForum / SV: Neptun
« skrivet: januari 22, 2016, 08:48:40:40  »
Har personlig erfarenhet av säljaren och förtaget IQUE Sweden. Vill varna att de använder sig av vilseledande information för att sälja sina Spabad. Detta är en återförsäljare till Neptun Spa i Helsingborg som funnits i branschen en lång tid. Skulle rekommendera att man ser till att få utförliga svar på tillverkningsland, funktioner samt delar som sitter i badet.
Mvh Ziggepigge

3
SpaForum / Viskan Sandö winter edition eller Caldera Martinique music?
« skrivet: januari 12, 2016, 15:23:20:20  »
Sitter och väljer mellan dessa kar. Någon med erfarenhet, tips eller annan information? Spa frog, någon som kan ge mig lite input här? Är det bättre rening och billigare (årskostnad) som säljaren påstår. Har provsuttit Caldera, hur är viskan här? Sitter bra i Caldera trots min längd på 2 meter. För och nackdelar.
Med vänlig hälsning,
Ziggepigge

4
SpaForum / Isolering Spabad
« skrivet: december 31, 2015, 16:26:15:15  »
Någon som vet något om en isolering som kallas "Triple Shield isolering". En typ av folie som ska vara utvecklad av NASA?! Detta är enligt säljaren en av den effektivaste isoleringen som finns. Är det verkligen ett alternativ till skumisolering i ett Spabad?
Ziggepigge

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag