Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Ekerö

Sidor: [1]
1
Hej!

Tänkte uppdatera tråden eftersom det förhoppningsvis kan hjälpa andra med samma problem.

Jag köpte askorbinsyra och körde ner 3 påsar (ca 100 gram) i breddavloppet och har låtit cirkulationen stå på i ca 48 timmar. Resultat: Kanon! Nästan all beläggning på botten än nu borta! O0. Ska köra ner en påse till som förhoppningsvis tar bort det sista också.

Jag har en liten pool (Folkpool Garden 3,90) så större pool lär kräva mer mängd askorbinsyra.

Mvh
Ekerö

2
Hej!

Tack för era svar. en tanke som slog mig också är att det är någon form av järnutfällning, kanske hände i samband med att jag bytte poolkemikalier. 

Det är den mörka missfärgningen. Har tagit en ny bild men vet inte om det framgår något bättre. Ser ut som sand/grus som etsat sig fast i linern men har svårt att se att det kommer från sandfiltret eftersom det inte går att dammsuga upp. Blir konfunderad eftersom jag inte haft något liknande tidigare. 

Mvh
Ekerö

3
Hej!

Nyregistrerad igen. Var mer flitig användare av forumet för ett par år sedan när vi byggde en folkpool garden. Har sedan dess bevakat forumet men nu när jag behöver lite hjälp så har jag lyckats glömma bort allt vad inloggningsuppgifter heter... :o

Vi har haft igång vår pool i flera år utan några större problem. Nu har vi dock fått någon konstig beläggning på poolbotten (linerpool). Det sitter hårt och går inte att dammsuga bort. Har också dykt ner och försökt skrubba lite men det blev ingen skillnad. Bild bifogad, hoppas det framgår någorlunda vad jag brottas med.

Förstår att jag måste tömma poolen för att försöka göra rent så det får därför vänta till stängningen för säsongen. Någon som vet vad det kan vara och kan ge något förslag på medel som skulle kunna användas för att få bort det? Jag har plastrengörningsmedel från folkpool för vattenlinjen så tänkte testa med det först.

Tack på förhand!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag