Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Laban

Sidor: [1]
1
Teknik / Fläktmotor Gullberg & Jansson SPF 92
« skrivet: maj 30, 2016, 16:04:31:31  »
Hej

Fläkten på min G & J luftvärmepump slutade fungera förra året, nu har jag äntligen kommit så långt att jag tänkte beställa en ny. Fick en prisuppgift från svenskapoolfabriken, 2350 ink moms + 250 kr i frakt.

Är det någon här med liknande pump som har bytt fläktmotor ? Pris, var köpte ni den ?

Tyckte det var dyrt, samt att den borde hålla betydligt längre än 3-4 år.

Tillägg: kanske skulle ha nämnt att motorn heter så mycket som  Galanz GAL045h61225-k01

M v H Björn

2
Uppvärmning / GJ värmepump - inställning av temperatur
« skrivet: juni 29, 2014, 13:05:28:28  »
Hej

Jag gör ett tappert försök att ställa in temperaturen på min GJ poolvärmepump (vertikal, rostfri). Enligt manualen ska man ställa in enheten i standby, klockan visas. Sedan ska man välja rätt inställning med piltangenterna, jag väljer då 1 som då blinkar samtidigt som temperaturen visas, dvs, displayen visar 1 27 och båda enheterna blinkar. Sedan ska man trycka in Mode samt ON/OFF samtidigt under några sekunder, då ska man sedan kunna ställa in temperaturen. Men det enda som händer då är att den byter läge, dvs, slås på.

Någon som har varit med om detta ?

Verkar som att Mode knappen inte fungerar, inget verkar i alla fall hända då jag trycker in bara den knappen. Men det kanske det inte ska göra heller. Alternativt gör jag något fel, inte direkt ovanligt..

3
Byggtrådar / svenskapoolfabriken - Omega 4.5*9
« skrivet: juli 18, 2011, 21:13:41:41  »
Efter något års frånvaro från detta forum återkommer jag nu när poolen i princip är klar. Bilder från hela bygget följer, även någon kanske lite mindre smickrande.

4
Markpooler. / Betongpool i Norrland - låta vattnet vara kvar på vintern ?
« skrivet: juli 30, 2008, 22:53:20:20  »
Hej

Har kommit fram till att det ska bli en pool till nästa år och valet står av olika anledningar just nu mellan en pp-pool (http://www.livingquality.se/) alt att gjuta en betongpool. Betongvarianten känns intressantast eftersom man där har möjlighet att göra poolen lite mer som man vill, djupdel, grund del för barnen osv.

Men frågan är, vågar man låta vattnet vara kvar i en betongpool om man bor uppe i norr ? (Luleå i detta fall).

Har ställt samma fråga angående pp-poolen från livingquality, återstår att se vad dom säger. Men någon här kanske vet ?

Går iofs att tömma, fylla upp varje år men jag är osäker på vad det skulle kosta. Jag gissar på att jag måste be ex brandkåren komma o fylla på. Ingen aning om tömningen och om det bara är att skicka ut vattnet i avloppet. Får väl undersöka detta vid behov. Finns det någon som gör detta i Luleå-trakten så skriv gärna hur ni gör detta och vad det kostar.

 

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag