CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Tope

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Svensktillverkat, USA tillverkat eller Kinatillverkat??
« skrivet: mars 20, 2016, 11:00:13:13  »
Håller med till viss del, men här var ju frågan om vad i Viskan som är svensktillverkat eller inte och det kan ju ingen försäljare snacka bort.

I forum osv kan man säker få information om vad många tror och tycker, och det är säkerligen många försäljare även i forumen som pratar ned andra tillverkare och leverantörer.

Jag skulle helt enkelt ringt till Viskan och få svaren direkt.

2
SpaForum / SV: Spabad tappar temp fr 40 grader till 32 på ca 45min?!
« skrivet: mars 19, 2016, 10:28:05:05  »
Är verkligen ingen expert på området, men jag tror inte isoleringen under och på sidorna i badet spelar så stor roll när du väl öppnat locket, det är ju då värmaren måste jobba extra för att behålla värmen som stiger rakt upp i luften.

Levererar den verkligen 2 kw? går det att mäta effekten?

3
SpaForum / SV: Svensktillverkat, USA tillverkat eller Kinatillverkat??
« skrivet: mars 19, 2016, 10:18:59:59  »
Varför lägga ut frågan här och få massa luddiga chansartade svar? Ställ frågan direkt till Viskan så får du rena fakta.


4
SpaForum / SV: Lyfta Spa bad för hand
« skrivet: mars 19, 2016, 10:13:43:43  »
Gjorde som Smaug beskriver det, men 45x45 är inte att tänka på, vi körde 45 x145 och la 4st tvärs över badet, spände sedan fast dem med rejäla spännband runt badet. bar det sedan på plats med sonens kompisar 17-18år. kostade en hundring per näsa men det var det värt och gick väldigt smidigt. Det behövdes även lite mer virke ovanpå så det blev typ "staket" och inte gungade men det får du lösa själv.

5
SpaForum / SV: Trademax utespa
« skrivet: november 09, 2014, 12:38:06:06  »
Själv är jag väldigt skeptiskt till företag som precis som Kungsängen, i stort sett alltid säljer sina produkter till 40-50% rabatt, och kan företaget inte heller tala om vilka vilka komponenter som sitter i badet så blir jag ännu mer skeptisk. / Tope

6
SpaForum / SV: Viskan SPA Svenskt?
« skrivet: november 03, 2014, 10:58:16:16  »
Jag fick informationen att pumparna mycket riktigt är från Kina och samma som monteras i Jacuzzi och Sundance, alltså inte någon vanlig "snikpump" från Kina. //Tope

7
SpaForum / SV: Viskan SPA Svenskt?
« skrivet: november 02, 2014, 00:05:24:24  »
Mitt råd är att prata direkt med Viskan och hör vad de har för komponenter i sina bad, de bygger ju som du säger sina bad i Sverige med utvalda komponenter och bör ju då veta vad det är de monterar vart de kommer i från, och även varför de valt just dessa.

Har själv inget bad från viskan...........Ännu, men om två veckor så badar vi i ett Asperö och är förhoppningsvis nöjda och glada med vårt val av bad och leverantör.

//Tope

8
SpaForum / SV: Hjälp mig att välja spa!
« skrivet: oktober 21, 2014, 11:14:02:02  »
Har själv precis köpt ett spa, och en viktig punkt är ju det med värmen, i vårt kalla klimat vintertid så är det ju oerhört viktigt att allt kan köras samtidigt, det finns spa som slår av värmen när pumparna ska gå och vid minus 10 grader ute så är det ju lätt att förstå att värmen minskar. Och en värmare på 3kw är ett måste tycker jag.

Fullskummat i all ära, men tittar vi på varma kläder så är det nuförtiden mycket luft och lager på lager som håller värmen bäst.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag