VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - morsbo

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / SV: Importera pooltak i egen regi?
« skrivet: mars 29, 2020, 23:10:43:43  »
Är oxå inne på samma lösning då priserna är vad dom är i Sverige men tryggheten kan vara osäker om man beställer från Öst, har varit kontakt med Dreampools i Polen och har ett pris på detta tak:
"Elegance+ M 7,58 x 4,28 x 0,90 m with 3m extra rails and side door: 5289 Euros with VAT solid (clear) polycarbonate + 300 Euros transport cost to Uppsala"
Det som jag ej gillar är att man skall betala ca:30% i förhand men vet att en annan här i detta forum har beställt ett tak från Dreampools med samma typ av upplägg utan problem.

Är väldigt likt Gullberg&Jansson NOVA men kvalitémässigt vet jag ej.


2
Markpooler. / Thermopoolbygge 3,5x7m
« skrivet: juli 22, 2019, 12:31:01:01  »
Ska bygga min andra pool nu då min förra var en träpoolstomme från Poolbyggarna så hade jag tänkt att köra en thermopool nu istället då vi har byggt nytt hus.
Innan vi byggde huset så fick vi spränga över 800kbm fast berg så då förberedde/sprängde vi för pool, skitsmart tänkte vi men nu i somras när vi grävde ur så var det för klen tilltaget på djupet så det var bara att ta hit sprängaren igen...
All dränering är invägd och pumpbrunnen är på plats, vi bor ju på Uppsalas största stenkista men när vi grävde ur så stod det vatten som täckte hela botten. Så dräneringen kommer att få jobba. Skall bara padda makadamet sen är det dags för poolbygget att starta O0

Har tänkt att köra Jackons poolsystem och göra allt själv men jag har oxå jämfört med olika offerter från rena poolfirmor men en sak som jag inte har tänkt på alls är när jag läste offerten från Poolstore, där stod det att man skulle borra 20mm hål i plattan i alla 4 hörn för kondens?
Har ni andra gjort lika på era thermopooler?
När man tänker på det så javisst det låter ju rimligt men samtidigt tänker jag om det verkligen behövs?
Undrar oxå om ni har gjutit in armeringsjärnen som går från plattan upp i kantblocken eller har ni borrat i plattan efteråt och kört ner järnen i efterhand?

Grymt forum detta och sköna poolare för övrigt! O0

Bifogar en bild på när frugan sliter  <love>

3
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: rostfri trallskruv
« skrivet: juni 09, 2014, 23:32:59:59  »
Jag håller med dig att köra med grov skruv då både trallen och hela altanen är tjockare och större men använde du A2 och inte A4?

4
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: rostfri trallskruv
« skrivet: juni 08, 2014, 21:42:09:09  »
Lånar tråden lite... Ska till att skruva ca:130kvm 34x145mm altan och ska ha saltvatten i poolen, är det Essve rostfri syrafast som gäller fortfarande eller har ni andra erfarenheter?

5
Markpooler. / SV: Blå eller Grå Mosaik Liner ???
« skrivet: september 18, 2013, 11:52:50:50  »
Frugan valde grå mosaik, dock så kommer vi att montera den i vår då planen är att få ner stommen i höst.
För min egna del så spelar det ingen roll(är färgblind  ???  :)
Jag tycker att det är ni som ska bestämma och vara nöjda med det beslutet, skit i vad andra tycker.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag