Polarpumpen Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Jarlen

Sidor: [1] 2 ... 24
1
Var hittar jag en rund svart vatten genomsläpplig vintertäckning med en diameter på 7,62m. (25 fot)

2
Markpooler. / Linser missfärgad och torr över vattenytan
« skrivet: juli 17, 2018, 13:46:28:28  »
Jag har ett delikat problem. Saken är den att i
min runda pool så får linern ta stryk av solen eftersom jag inte använder någon pool täckning. Det är framförallt i den delen som vetter mot syd. Det blir bruna fläska på den och den verkar torr. Förmodligen så är det mjukgöraren som anhopar sig. Jag har nu konstant höjt upp vattennivån. Under den nya nivån så har linern återgått till sin ursprungliga kulör och färg. Jag har en bubbelplast täcknin, men den avhkälper ju inte problemet eftersom den flyter på ytan och täcker således linern ovanför. Jag tror att det en väldig hög värme på linern på den här sidan. Jag har en idé som jag vill dryfta här på forumet. Det är helt sonika att spraya duken med solspray med högsta solfaktorn. Är det någon som ser någon risk med detta förfarande. Kan jag förvärra problemet med att göra på så vis? Är det någon som har några förslag på hur jag kan komma till rätta med problemet. PS jag bytte linern för några år sen, och det var samma problem med den gamla linern.

Jag tackar på förhand för de förslag jag får. JARLEN

3
Teknik / SV: Robot för runda pooler
« skrivet: augusti 14, 2014, 23:22:02:02  »
Jag har också en Smart Kleen och en rund pool med en bottendiameter på ca 6,75m och har inga problem.

4
Markpooler. / SV: Belysning i Ovalpool
« skrivet: augusti 11, 2014, 11:09:02:02  »
Ja det går bra. Jag har en pool med en diameter på 7,25m och har endast en poolstrålkastare, och den räcker till, gott och väl.

5
Övriga frågor! / SV: Grannar i poolen
« skrivet: augusti 04, 2014, 19:23:22:22  »
Jag skullebjuda in grannarna på en bärs och gemensamt läsa igenom den här tråden, och därefter diskutera igenom problemet. poängtera att du inte söker konfrontation, men att ni måste kunna lösa saken i samförstånd till allas bästa.

6
Markpooler. / SV: Vad täcker försäkring av pool?
« skrivet: juli 28, 2014, 22:01:10:10  »
Kollade nu med trygg hansa , allt täcks dock ej frysskador eller om den skadas av husdjur

Min pool frös sönder för 14 år sedan. Trygg Hansa täckte alla skador inklusive ny liner. Jag har villa+

7
Markpooler. / SV: Poolrobot
« skrivet: juli 18, 2014, 02:45:23:23  »
Jag håller med Tony O0

8
Jag skulle inte vilja bada samtidigt som något som är anslutet till elnätet.....

Naturligt vis så tar vi upp den när vi badar.

Tack för svaren. Dom har givit mig en bra vägledning.
Mvh Jarlen

9
Vatten och kemi / Tar en poolrobot skada av att ligga i vattnet hela tiden?
« skrivet: juni 27, 2014, 00:12:01:01  »
Tar en poolrobot skada av att ligga i vattnet hela tiden?
Varför undrar jag det?

Jo saken är den, att jag köpte en Smart-Cleen förra våren, hade den i hela säsongen med en timer som slog igång den 4ggr. per dygn. Den fungerade klockrent hela säsongen, men när jag skulle starta igång den, nu på våren, så ville den inte röra sig ur fläcken. Jag lämnade då in den på garantiservice, och det visade sig att drivmotorn hade havererat. Efter ett tag kom en representant för folkpool som jag köpt roboten av, för att leverera en strålkastarlampa. Hon noterade att jag hade roboten i poolen och att den tuffade och gick, vilket hon glatt kommenterade . Och jag svarade som det var, att jag har den i hela tiden och att den går på en timer. Hennes reaktion var omedelbar, och hon svarade; cit."Va har du den i hela tiden, du ska nog ta upp den mellan gångtiderna så håller den nog bättre". Jag tycker att en sådan här pryl är gjord för att ligga i vattnet timvis så det borde inte påverka den något nämnvärt ifall den ligger i hela tiden.  Min fråga  är; Kan mitt handhavande ha utlöst motorhaveriet? Kan man inte fordra av en sådan här pryl att den är så pass vattentät att den ska klara av att ligga i blöt i långa tider? Jag vill poängtera att jag inte har någon tvist i frågan, utan det var hennes reaktion som förbryllade mig. Och att det kan bli en vägledning för mig, hur jag ska hantera roboten i fortsättningen. Jag menar att i år så gick det på garantin, Men sen kan det bli dyrare.

Det vore kul med lite synpunkter.

10
Byggtrådar / SV: Betongpool 2008-2009
« skrivet: maj 05, 2014, 11:50:04:04  »
Hej Mats! Det glädjer mig att höra, att efter allt trassel med kaklet, så har allt till sist ordnat sig för er. Jag önskar er en riktigt bra sommar med många härliga bad.

Hälsningar jarlen  <sol>

Sidor: [1] 2 ... 24
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons för Pooltorget
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Svenska apotek med tillstånd