CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Conny76

Sidor: [1]
1
SpaForum / Skönt när man bytt vatten i spa´t
« skrivet: december 31, 2012, 00:34:39:39  »
Det känns alltid lika bra då man får tillfälle att byta vatten i bade då det är en period med plus grader mitt i vintern för då klarar man sig oftast tills det verkligen är stabila plusgrader ute.
Hur gör ni era vatten byten under vintern?
Väntar ni in plus temperatur eller byter nu även vatten då det är minus grader?

Jag har väntat sedans augusti (nästan 5 månader) och vattnet var det alger i nu det sista. Blev lite bättre då jag chock klorerade så vi fick ett jul bad men nu var det nog och vi haft lite plus och jag tänkte att nu måste jag byta vatten. Som sagt det känns skönt när det är gjort. ett rengörnings program med bio filmcleaner och 2 st byten av vatten efteråt.

GOTT NYTT ÅR

2
SpaForum / Spa värmer ej då man startar pumpar
« skrivet: september 01, 2012, 19:51:58:58  »
Hej. Vi har precis fått vårat spabad utbytt till ett nytt likadant då vårat fösta läckte. Nu när vi startar upp det och värmen är på 37.6°C så om jag startar pumparna och temperaturen sjunker så startar inte värmaren för att värma förlusten som blir, Förut hade vi den kopplad på 2-fas men nu har vi den kopplad på 3-fas, det som är grejen är att förut då vi hade 2-fas så startade värmaren då tempen sjönk med 0,5°C men det gör den inte nu. Vi har ett Calspas Platinum 850PL.
Vad kan det vara för fel tro? den är inställd på ST som är standard mode och i det läget skall den värma.

3
SpaForum / Leverans av spabad bilder
« skrivet: augusti 27, 2011, 21:33:14:14  »
Leverans av spabad

4
SpaForum / Vatten nivå sjunker !!! Gör era det också?
« skrivet: augusti 27, 2011, 21:23:09:09  »
Hej jag har ett problem med att vatten nivån sjunker med ca 100 liter på en vecka. Kan vara då man badat mycket och tar ur vatten varje gång man går ur. Badar ca 5ggr iveckan och har hänt att vi badat 5tim i sträck på fredag och lördags kvällar. Normalt kanske 2-3 tim varje gång. Badet är ett Calspa Platinum 850 PL. Nivån sjunker ca 2.5-3cm på en vecka. Hur gör era bad?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag