CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Poolmicke

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Angående eventuellt Läckage
« skrivet: september 06, 2012, 16:30:00:00  »
Det visade sig att den långa och "varma" vintern hade orsakat att rören sprack fruktansvärt mycket, på många olika ställen. Vi grävde upp rören från pool till pumphus (jet streams och från breddavlopp). Detta blev förstås en chock för vi trodde att det rörde sig om någon enstaka spricka, men rören hade blivit totalt deformerade på många ställen. Så det är bara att lägga nya rör och ösa på me jord nu :).

Ett test som utfördes för att kontrollera att det var från jet streamsen det läckte, var att vi skruvade av metalhöljet och satte dit en bit liner emellan, skruvade dit det. Fyllde vattennivån över streamsen, då slutade det sjunka. Det gav en indikation på att det stora läckaget kom från streamsen.

Mvh Micke

2
Markpooler. / Angående eventuellt Läckage
« skrivet: juli 29, 2011, 19:56:48:48  »
Hejsan, jag har en utomhus pool som är cirka 13-14 år. Vi bytte nyligen liner och har märkt att vattennivån sjunker från maxnivå till botten av breddavloppet. Detta hände även före vi bytte liner. Det måste vara en vattenförlust någonstans, men frågan är var, jag har också solfångare på garagetaket, där har jag inte sett att något har läckt. Mina misstankar är att det kanske är rörsystemet som läcker.

Skulle uppskatta hjälp!

Mvh Micke

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag