VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Tjocklek liner i lecapool?  (läst 3995 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Tobbelu

Tjocklek liner i lecapool?
« skrivet: december 14, 2011, 21:32:42:42 »
Hej! Novis på området men vi kommer troligtvis bygga en 4x8 lecapool m liner i vår. Då vi vill mura upp invändig trappa har jag förstått att man måste platssvetsa liner, stämmer det? Kräver det också att linern är extra tjock? Vilka risker finns med att platssvetsa en för tunn liner?

Poolgiganten

Utloggad Erica

SV: Tjocklek liner i lecapool?
« Svar #1 skrivet: december 14, 2011, 23:42:32:32 »
Hej och välkommen hit !  Trappa behöver inte automatiskt betyda att du måste platssvetsa linern - det går att beställa liners med trappa också, men man får ju då vara noga med måtten - både när man bygger och när man beställer liner. Hur tjock liner som man behöver beror väl sedan inte bara på hur den svetsas utan även på hur man ytbehandlat närmast linern, vad man har för skydd för linern etc. Här har varit vissa diskussioner i en del trådar om hur pass stor risk det kan vara med tunnare liners, risk f. ev. punktering. Vad händer om barnen tar i leksaker (alltså inte poolleksaker), om man badar med högklackat vid någon fest o.s.v. och det verkar väl råda lite delade meningar om detta. Den platssvetsade är givetvis starkare för den är ju inte bara tjockare, den är ju dessutom armerad. Men den "vanliga" är ju däremot den som används mest och de flesta verkar ju inte ha haft problem med punkteringar.

Utloggad Tobbelu

SV: Tjocklek liner i lecapool?
« Svar #2 skrivet: december 15, 2011, 10:18:53:53 »
Hej!

Tackar för svaret :)

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan