VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - lusen83

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / sandfilter...byta sanden?
« skrivet: april 29, 2015, 19:17:37:37  »
Ja inte så svår fråga igentligen? När byter ni sanden i sandfiltret?

2
Vatten och kemi / Starta igång igen!
« skrivet: april 08, 2015, 11:26:10:10  »
Hej alla poolare!
Det här är vår första igångsättning med pool och poolvärme. Min fråga är NÄR brukar ni andra sätta igång era pooler?  När brukar eran badsäsong börja?
Jag har inte tagit bort plåten än, men det känns ju som att solen börjar värma och eftersom det är betydligt mindre vatten i som ska värmas, så kanske det börjar bli dax snart att dra igång den....?? Eller hur brukar ni göra? 

3
Markpooler. / Filtret läcker!!!!??
« skrivet: augusti 08, 2014, 22:46:46:46  »
Fick så bra svar sist så provar fråga igen!
Kom ut i pumphuset och det sprutar vatten från filtret!!! Klämringen håller inte tätt och det spelar ingen roll hur hårt jag drar åt...rinner på bra ändå! Provat att backspola pm det var för högt tryck i men det blev snarare sämre.... <dontkn>
Råd nån?

4
Vatten och kemi / Gröngrummligt vatten....!!! Hjälp!!
« skrivet: juli 27, 2014, 17:17:16:16  »
Är relativt ny på området.
För en vecka sedan var poolvattnet klart, måste erkänna att jag varit lite dålig på att kolla med teststickan innan, klorat lite på känn då vi haft mindre pooler innan. Hur som helst så åkte vi iväg några dagar, fixade med någon som la i några klortabletter....men....vi hade bubbelplasten på och räknade inte med denna extremvärme! När vi kom hem i torsdags och drog av täcket så va det rejält grönt i poolen :SChock klorade och dagen efter hade färgen halverats till hälften. Dammsög och chockklorade igen på kvällen. Under lördagen var färgen ytterligare lite mindre. Kollade med stickan. Ph alldeles för lågt..fixade upp det till godkänd nivå, dammsög, chockklorade igen. Imorse var vattnet fortfarande samma färg. Ljusgrönt och grumligt. Teststickan visar bra värden så provade att hälla i klarningsmedel.... Nu visar stickan för lite klor, alla andra värden är bra..
Vet ju att det kan bli grumligt vid för mycket klor men det är inte mjölkigt utan ljusgrönt och grumligt..
Ska jag avakta eller borde jag fortsätta chockklora tills jag får bort allt grönt ur vattnet? Teststickan visar att alghalten är på en godkänd nivå...???

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan