VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - marven

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / SV: Zabra poolskydd
« skrivet: oktober 30, 2019, 15:46:28:28  »
Ja det lutar åt förmonterat! Fick ni själv sköta lossningen från lastbilen? Om ja hur många pers va ni då? Enligt nettopool som vi har tänkt beställa ifrån får man själv sköta lossningen själv och det är ju inte så att man har en truck hemma!

2
Pooltäckningar / Zabra poolskydd
« skrivet: oktober 21, 2019, 19:14:36:36  »
Hej
Tänkte beställa ett zabra poolskydd 3,5*7,3 meter! Man kan beställa det med duken förmonterad, men frakten blir jävligt dyr! Antagligen för att det blir skrymmande. Så är det någon som har erfarenhet av montering av ett sådant poolskydd? Är det värt pengarna med förmontering eller inte?! Eller för en hyfsat händig människa är det inga större problem!
Tack på förhand!

3
Markpooler. / virke till regelramen?
« skrivet: september 18, 2010, 12:37:47:47  »
Hej

Då har man äntligen beställt sin pool! Det blev en 3*6 m i polyeten från poolkungen!

Jag ska ha stenmjölsbotten och i deras anvisningar ska man bygga en regelram som ska grävas ner i samma höjd som stenmjölet och i den ramen ska sen ett ny regelram fästas för att kunna bygga poolen.

Nu undrar jag om det är någon som har byggt en sådan pool och vad för sorts virke använde ni?

4
Markpooler. / grävning
« skrivet: augusti 25, 2010, 20:09:22:22  »
Hur mycket extra måste man gräva om man ska få plats med en pool med stag typ poolstores flexipool galvad 3*6 meter.

 På min tomt måste poolen placeras så att det bara är 2 meter tillgodo till tomtgränsen på ena lånsidan och ena kortsidan.

får man plats med en sådan pool då?

5
Markpooler. / åttaformad pool eller rektangulär?
« skrivet: augusti 17, 2010, 21:02:55:55  »

Funderar på vilka fördelar resp nackdelar det finns mellan en åttaformad pool och en rektangulär, rent badmässigt! (har en ganska liten trädgård)
Väljer mellan en åttaformad 3,5*5,4 med trappa från poolkungen eller en 3*6 vikingpool med trappa.


6
Markpooler. / SV: vem ska man välja!?
« skrivet: augusti 03, 2010, 21:05:03:03  »
Har suttit och tittat på lainex hemsida och kan inte se någon skilnad på deras combipool och A pools vikingpool. Det står exakt samma text och prislistan är är identisk förutom priserna??

Min pool kommer att placeras i ett läge där det är sol från tidig morgon till sen kväll! därför verkar vikingpoolen sund om man får tro informationen på hemsidan! Om isoleringsförmågan nu är så bra kanske man inte behöver värma poolen lika mycket. priset för poolen verkar också rätt OK!

7
Markpooler. / SV: vem ska man välja!?
« skrivet: augusti 03, 2010, 17:01:31:31  »
Rektangulär 3*6, budget för poolpaketet med tillval mellan 100-150 000 kr. Fixar grövste själv. Ha hjälp med linern och igångkörandet. Håller på med rördragning i yrket så det fixar jag själv!

8
Markpooler. / vem ska man välja!?
« skrivet: augusti 02, 2010, 23:03:53:53  »
Hej hej

Premiär för mig på detta forum!
Har börjat att planera för mitt poolbygge till våren och blir mer och mer förvirrad av alla pooltillverkare och deras fantastiska pooler med garatier som slår det mesta! Det är en djungel! Känner dock att de stora tillverkarna tar ut lite mer för tillvalen just för att de är stora och kända.
Bor i Skåne nära Lund och har fastnat lite för vikingpoolen från A pool! Har även spanat in DN pools sortiment. Är det någon som har köpt pool och anlitade desse för montering?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag