CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Jarlen

Sidor: 1 [2]
11
Markpooler. / Nu är det Hawaii Ett par stämningsbilder från poolside
« skrivet: juli 10, 2008, 12:23:29:29  »
Nu är det Hawaii !!! Några bilder från poolside.

Glad sommar Jarlen

12
Jag följer med stort intresse alla inlägg angående planering kring poolerna. Uppenbart så har många problem med sättningar i sina anläggningar efter en tid.

Jag vill slå ett slag för den metod jag använt kring min pool. Jag har gjutit en stor homogen armerad och doserad betongplatta ovanpå en komprimerad grusbädd med markisolering av stenull under plattan. På detta så har jag lagt frostsäkert terrakottaklinkers, i kakelfix för utomhusbruk.

Resultatet blev mycket en mycket vackert och praktiskt poolterass. Lätt att hålla rent och med plattor som ligger stilla. Efter en solig dag har golvet magasinerat en härlig värme som håller myggen borta och kroppen varm när man sitter vid poolside på kvällen vid en upplyst pool. Fördelen med den stora plattan är att man fördelar trycket på en mycket stor yta. Och att man behöver inte komprimera så hårt intill poolen, bara man har en tillräckligt lång yta som balanserar den eventuella sjunkningen kring själva poolen. Naturligtvis så måste plattan göras så stark att den inte knäcks vid en eventuell sjunkning. Min platta har hållit i 12 år nu med alla plattorna intakta. Kanske att jag behöver foga om på sina ställen eftersom fomassan har eroderat lite.

Mvh Jarlen

13
Finns det någon som kan tala om vad den ungefärliga kostnaden är för att driva en pool med
bergvärmepump under sommarsesongen? Har en Nine 1135-10 samt rund pool 7,4m i diameter ca 2m djup.

Jarlen

Sidor: 1 [2]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag