Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Dimman

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / Vinterplåtar
« skrivet: november 05, 2007, 12:42:24:24  »
Ska nu täcka över poolen inför vintern och har en rolltec under sommaren. Vad tror ni om att låta den ligga men lägga ett vanligt poolskydd med gummistroppar över för att skydda rolltecen. Enligt hemsidan för rolltec ska den klara av vintern men jag känner mig inte helt säker. Vi skulle gärna köpa vinterplåtar men har ingen plats att förvara dem under sommaren då vi bor i ett litet atriumhus och har pool på hela baksidan. Vet någon om det går att hyra dessa plåtar så man kan lämna tillbaka dem under sommaren och sedan hyra igen? Kanske vore en affärs idé?? Hittade annars plåtar i Västerås där någon annan köpt. Mkt bra pris. Endast 2880:- inkl moms. 

För att sammanfatta så skulle jag föredra rolltecen över vintern men om den inte klarar av tyngden från snön så är det inte så kul till våren.

Mia

2
Markpooler. / Montering av Liner
« skrivet: april 28, 2007, 18:38:33:33  »
Hej,

Vi satte liner i vår sverigepool i torsdags och började fylla vatten. Allt gick bra och vi fyllde 55 cm. Ska nu fortsätta och ser då att hörnen veckar sig lite konstigt. Är det någon som varit med om det och vet om det sträcker ut sig när vattnet stiger?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag