CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Dimman

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / SV: Vinterplåtar
« skrivet: november 06, 2007, 15:51:54:54  »
Hej igen, Det är Areco i Kolbäck som jag menar. Det ligger mellan västerås och köping.

Lycka till!

2
Pooltäckningar / SV: Vinterplåtar
« skrivet: november 06, 2007, 12:05:51:51  »
Tack för alla svar. Jag ska lägga ut några bilder så ni får se hur det blev på den lilla lillla tomten. När det gäller plåtarna så var det på areco i västerås som jag fick tag på dem. skynda dig då de inte hade mycket kvar.

3
Pooltäckningar / Vinterplåtar
« skrivet: november 05, 2007, 12:42:24:24  »
Ska nu täcka över poolen inför vintern och har en rolltec under sommaren. Vad tror ni om att låta den ligga men lägga ett vanligt poolskydd med gummistroppar över för att skydda rolltecen. Enligt hemsidan för rolltec ska den klara av vintern men jag känner mig inte helt säker. Vi skulle gärna köpa vinterplåtar men har ingen plats att förvara dem under sommaren då vi bor i ett litet atriumhus och har pool på hela baksidan. Vet någon om det går att hyra dessa plåtar så man kan lämna tillbaka dem under sommaren och sedan hyra igen? Kanske vore en affärs idé?? Hittade annars plåtar i Västerås där någon annan köpt. Mkt bra pris. Endast 2880:- inkl moms. 

För att sammanfatta så skulle jag föredra rolltecen över vintern men om den inte klarar av tyngden från snön så är det inte så kul till våren.

Mia

4
Markpooler. / SV: Montering av liner
« skrivet: april 30, 2007, 19:09:17:17  »
Hej,

skulle nog bara råda er till att följa monteringsanvisningarna och för oss tog det ca 1½ timme andra gången då det inte lyckades första gången utan hörnen blev  fel då och vi använde inte dammsugare utan trodde det skulle gå bra utan.

Lycka till!

Mia

5
Markpooler. / SV: Montering av Liner
« skrivet: april 29, 2007, 12:25:34:34  »
Hej,

Nu har vi tömt poolen och gjort allt från början igen. Även använt dammsugare som det står och håller just nu på att fylla den igen. Verkar som det blir perfekt denna gång.

Tack för tipset.

Mia O0

6
Markpooler. / SV: Montering av Liner
« skrivet: april 28, 2007, 21:39:57:57  »
Tack igen,

Hoppade i och kände med fötterna att linern var vikt nere i två av hörnen så nu håller vi på att tömma den för att montera om linern imorgon.

Mia

7
Markpooler. / SV: Montering av Liner
« skrivet: april 28, 2007, 19:27:27:27  »
Tror du inte att stommen går sönder då vi fyllt återfyllt så mycket?

8
Markpooler. / SV: Montering av Liner
« skrivet: april 28, 2007, 19:20:34:34  »
Tackar!

Skulle nog säga att det ser ut som liner hörnen inte når riktigt ut till stommen. Det liksom vågar sig uppåt i hörnet där det ännu inte finns vatten. Min man säger att det kan vara så att inte hörnen var riktigt ända ut när vi började fylla poolen. Vi hade lite hjälp och vi var nog inte riktigt med i alla hörnen och såg att det gick rätt till. Vi ska nu montera lampan och fortsätta fylla men är dock lite osäkra på om vi ska försöka tömma och börja om så vi inte skär sönder linern på fel ställe. Har dock problem då vi återfyllt ca 60 cm och jag vet inte om hela stommen brakar ihop? Vad tror du?

9
Markpooler. / Montering av Liner
« skrivet: april 28, 2007, 18:38:33:33  »
Hej,

Vi satte liner i vår sverigepool i torsdags och började fylla vatten. Allt gick bra och vi fyllde 55 cm. Ska nu fortsätta och ser då att hörnen veckar sig lite konstigt. Är det någon som varit med om det och vet om det sträcker ut sig när vattnet stiger?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag