CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Richie76

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / SV: Någon som har erfarenhet av automatiskt poolskydd?
« skrivet: december 06, 2009, 16:15:46:46  »
Transparent utförande kan du nog få till de flesta typer av automatiska pooltäckningsanordningar. Jag har själv ett automatiskt överdrag från Folkpool, se: http://www.folkpool.se/pool-produkter/pooloverdrag/poollock.

Vi hade mycket funderingar kring vad som var bäst, pooltak eller poolduk. Prismässigt är det inte någon stor skillnad mellan ett helautomatiskt poolöverdrag och ett pooltak. Det som avgjorde i vårt fall var det estetiska.

Det var ett rejält automatiskt överdrag ni skaffat! Det som vi sneglar på känns lite b-igare, men änså rätt prisvärt. Är ni nöjda med erat överdrag? har ni transparent?

2
Pooltäckningar / SV: Någon som har erfarenhet av automatiskt poolskydd?
« skrivet: december 06, 2009, 16:08:18:18  »
Hej!

För dem pengarna skulle jag nog hellre satsa på ett pooltak. Har inte ett själv ännu, men efter vad jag läst på forumet så har jag fått klart för mig att det är det som gäller.

Mvh Magnus

Har också förstått att det verkar vara pooltak som gäller bland de flesta. Jag är dock en poolöverdragskille :)

3
Pooltäckningar / Någon som har erfarenhet av automatiskt poolskydd?
« skrivet: december 06, 2009, 10:33:09:09  »
Hej! Eftersom man har småbarn tänkte jag investera i ett automatiskt poolskydd. Det kostar multum, men är nog värt det i längden. Det jag gillar med denna från Svenska poolfabriken är att det finns i transparant utförande, så att man kan se belysningen. Man har ju trots allt poolen täckt den allra största delen av tiden. Om någon har erfarenhet eller har hört något om detta poolskydd får in gärna svara. Har fått ett varuprov på den transparanta varianten men skulle gärna se någon bild på hur det ser ut i verkligheten.

Här finns länk till poolskyddet:

http://www.svenskapoolfabriken.com/Default.aspx?PageID=30&op=87&MenuID=457

Rikard

4
Markpooler. / Årliga rabatter
« skrivet: december 01, 2009, 23:38:58:58  »
Tänkt bara kolla med er som har hängt med i poolsvängen några år om det ofta kommer kampanjer på 25% rabatt på totalpriset hos poolleverantörer? Poolkungen hade ju en sådan höstrabatt eftersom de hade så stort lager i år. Ska bli med hus i februari och vet precis var jag inom något år vill att poolen ska ligga. Har i nuläget inte riktigt ekonomin för allt färdigställande, trots rabatten :-\. Ska forsätta spara och undrar om någon vet med sig hur dessa höstreor brukar se ut?

Mvh Rikard

5
Markpooler. / SV: Är 6 X 3 för litet?
« skrivet: oktober 09, 2009, 19:36:26:26  »
Trevligt att höra från er som har lite koll på 3X6, man hör ju mest om 4X8. Jag menar inte att man skulle motionssimma, utan bara kunna ta några simtag och vara nöjd med det! <sol>

Tack för input!

6
Markpooler. / SV: Är 6 X 3 för litet?
« skrivet: oktober 09, 2009, 00:04:18:18  »
Ja, vi får mäta, räkna och se.. Kan du simma längder i din pool eller är den för liten?

7
Markpooler. / Är 6 X 3 för litet?
« skrivet: oktober 08, 2009, 23:03:20:20  »
Hej!

Har kollat runt en hel på forumet och har varit i kontakt med en lokal poolfirma. Jag/vi funderar på en pool i storlek 6 X 3 meter och undrar om det är för litet? Ni som har erfarenhet av dessa pooler, vad säger ni? Det blir ju både betydligt dyrare med större, sedan stjäl det ju ännu mer yta av tomten. <hmm>

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag