VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan
 

Författare Ämne: Sätta granit poolsarg??? HUR?  (läst 21645 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Fredde-Gbg

SV: Sätta granit poolsarg??? HUR?
« Svar #30 skrivet: juni 07, 2017, 20:06:59:59 »
Åkte till Brukspecialisten för att inhandla det rekommenderade Finja handspackel grov. Väl där så blev jag rekommenderad Mapei Redirep 45 som skulle vara SÅ mycket bättre och hårdare. Ett cementbaserat spackel med så mycket fiber att man får fin avföring bara av att titta på den. Gratis var det inte heller kan jag tala om.

Har spacklat hälften nu. Sågade till 1cm tjocka brädbitar som jag tillfälligt säkrar med ett par förankrande skruv rakt ner i yttre frigoliten.

Blandar i batcher om halv säck (12,5kg) vilket är mer än tillräckligt med en öppningstid runt 20-30 minuter. En halv säck skall blandas med 1,6 liter vatten och hur jag än blandar så är det torrare än en bibliotikarie. Fullständigt omöjligt att spackla med. Det behövs minst 3-4dl till kan jag tala om.

Nu tycker "dom som vet" (alternativt dom som kan) att hur fan kan det ta 20 minuter att smeta ut 7 liter spackel. Men tro mig det är inte lättjobbat. Stabbigt som fan och trots primad och vattnad sarg så separerar (typ torrspricker) spacklet hela tiden när man stockar av. Lite åt samma håll som om man blandar en lite klick finbetong och stärker upp den med extremt mycket cement fast än värre. Vilket som så blir resultatet bra (och hårt). Nu är det tyvärr pissregn och halv storm så jag pausar men planen är att börja limma stensarg i helgen.

Poolgiganten

Svenska kvalitetspooler som håller vad de lovar! Kampanj på pooltak
 

Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan