Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - daim

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Klor eller Brom
« skrivet: november 29, 2006, 15:51:49:49  »
Nja håller inte helt med om föregående talare! Har hört från flera källor att brom funkar tom bättre än klor pga att även det "bundna" bromet är aktivt och fortfarande versamt vilket inte bundet klor är! Dock har jag märkt en nackdel med att använda brom och det är att det kan skumma och bli en hinna i vatten linjen!

Har personligen gått över till "aktivt syre" / "vecko syre". Funkar utmärk och i stället för klor/brom lukt, luktar det en fräsch doft som påminner om citrus!

Vill oxå veta mer om denna produkt....

2
SpaForum / SV: Skummar
« skrivet: november 23, 2006, 15:22:15:15  »
Bytte ut vattnet och sen vart det bra ett tag, men nu har jag skum igen,Tror det beror på Juniors och hans polare som brukar bada med både kallingar och badbrallor, Konstigt mode.
Duschar gör vi alltid innan.

3
SpaForum / Skummar
« skrivet: november 08, 2006, 15:09:38:38  »
Hej.
Är ny på det här med spa, fick lite grumligt vatten i början men har klart vatten nu när det är avstängt. Men så fort pumparna går igång så börjar det skumma överallt. Vad gör jag för fel?
Mvh daim

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag