CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Holmertz

Sidor: [1] 2
1
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: Få snyggt tralldäck?
« skrivet: augusti 04, 2007, 00:32:47:47  »
Är det så farligt då med 3-5 mm mellanrum mellan plankorna när det väl har torkat? Jag la mitt tryckta furu med 3 mm mellanrum och visst är det större mellanrum nu när det torkat men inte faller man emellan! Helt OK.

2
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: Rutchkana?
« skrivet: juli 23, 2007, 00:15:48:48  »
Har en kompis som köpt en trevlig kana på cheapy. Runt 7-800 sek, prisvärt enligt honom.

3
Hej, vi köpte färdiga väggar från Jabo, nordic serien . sälja av K-Rauta. dyrt men smidigt. Kollapå www.jabo.se


4
Byggtrådar / SV: krippes Pool bilder!!!lite nya bilder 070721!!
« skrivet: juli 23, 2007, 00:07:34:34  »
Ursnyggt! Hur hade du tänkt behanlda ditt trädäck? Olja? Lasyr? Nöjd med pumpen?

5
Vatten och kemi / SV: Hur höjer jag mitt PH bäst?
« skrivet: juli 22, 2007, 23:58:30:30  »
Kolla alkaniteten, se forumet för kemikalier. Hade bekymmer förut med lågt pH men med justering av alkaniteten så ligger pH på fin jämn nivå.

6
Byggtrådar / SV: Bilder ifrån mitt projekt...
« skrivet: juli 22, 2007, 23:56:19:19  »
Skitläckert! Klart imponerad, lasyren på det tryckta undrar jag lite över, hur ofta måste du stryka på lasyr tror du? Var det besvärligt att få till dioderna?

7
Vi hade också samma bekymmer med en befintlig altan och pooldäck som skulle byggas, vi byggde ihop dessa så det blev så att vi fortsatte med det trycktimpr. Å andra sidan så kan det ju vara riktigt snyggt med olika nyanser, det är ju s.a.s två olika "rum" man har, altan resp pooldäcket?

8
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / SV: Pooldäck!
« skrivet: maj 03, 2007, 23:29:17:17  »
Många bra tips! En del frågor till e som svarat: Om man nu tvättar med YES och kaustiksoda i höst så bör jag väl ändå behandla med något eller kan jag vänta till nästa vår? Hur blandar du den drinken? Jag skulle ju helst vilja behålla den fina grön-vita nyimpregneringsfärgen som jag har nu men det är väl en omöjlighet? Låt oss veta hur det ser ut efter insåpning. Olja med pigment som Bidda har ser riktigt snyggt ut, hur ofta oljar du detta och vad tvättar du med?

9
Utemiljöer, altaner, trall och stenläggning. / Pooldäck!
« skrivet: april 27, 2007, 23:51:47:47  »
En fråga till de erfarna. har runt min pool lagt ett pooldäck ca 100 kvm, + skärmar. Allt furu och tryckimpregnerat och allt uppsatt/skruvat under vintern/våren 2007, frågan gäller NÄR ska det oljas? Vissa säger vänta några år, vissa säger olja nu??? Vad göra?.
Holmertz

10
Markpooler. / SV: Montörsmisstag
« skrivet: april 27, 2007, 23:36:33:33  »
Har ingen ram, "bara" tre plankor en uppe. en mitten och en nertill som då montören troligen tyckte var till fyllest? Hade det varit en ram så hade det nog varit OK? Trots att jag gjort det man ska enligt anvisningar vid vinterställning så gick det åt pipan. Har idag kontaktat mitt försäkringsbolag och beskrivit mitt problem och de säger att det ser ut som ett montörsmisstag. En pool ½ år gammal ska inte jag bevisa att jag gjort fel utan montören ska visa att han gjort rätt, har en hel del kort på montering så det låter hoppfullt . Har äntligen kommit i kotakt med montören, han monterade en pool någonstans i skåne (hoppsan) och skulle kolla upp det hela nästa vecka. Jag kontaktade poolfabriken vad gäller maskinrummet och de lugnade mig till viss del, det "enda" som felades var flödesvakten som ändå ska vara en sorts säkerhet för elvärmaren!!! (känns betryggande?) Har monterat ihop solpanelerna själv nu på pooldäcket och använder en dränkbar pump från poolen för att få in vattnet i de trasiga panelerna vilket kanske ger en del värme? 17 grader idag (barnen badar i alla fall) hujedamej!  Fick en offert från poolfabriken vad gäller nya solpaneler och de gav 20%. Ska försöka pressa detta ytterligare, inköpspris ska jag förhoppningsvis få de för?   

Jag återkommer...

Sidor: [1] 2
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag