CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Mackan68

Sidor: [1]
1
Uppvärmning / Effektivast sätt med bubbelplast.
« skrivet: juli 10, 2017, 22:57:24:24  »
Har aldrig riktigt tänkt på hur mycket detta skydd tillför egentligen.Har alltid kört VP på dagen för att få effektivast COP men har då blivit varmt först på eftermiddagen.Läste om någon här som körde värmen på natten istället och fick varmt redan på morgonen . började testa detta och på morgonen stänger VP av sig och vi har en skön badtemp hela dagen.Då cirkulationen var avstängd och solen lyste på klarblå himmel i ca 2 timmar tänkte jag läsa av pooltempen innan jag covra av,när jag sätter ner handen för att plocka upp termometern så får jag en shock,det är brännhett ca 2 decemeter ner.
Min fråga till er , är det effektivast att konsumera värme ett tag och fördela ut det eller låta poolpumpen gå hela tiden?(Vid sol)

2
Vatten och kemi / Linern har blivit grön.
« skrivet: april 03, 2017, 18:25:19:19  »
Kollade till poolen idag och får en chock,linern har blivit grön.Vad är det som har hänt??

3
Uppvärmning / Imponerad av luftvärmepumpen.
« skrivet: augusti 15, 2016, 11:11:54:54  »
Har haft pool ett par veckor och haft svårt att hålla värmen som pendlat mellan 20 - 22 grader då vädret varit allt annat en badvänligt (Västkusten).Så helt plötsligt visas det fint väder från Söndag och några dagar fram.Lördag 19:00 sätter jag på VP,börjar Söndag 06 och jobbar 12 timmar å kommer hem kl 19 till en 26 graders varm pool.6 grader på ett dygn.Hade funderingar om VP var ett dålig investering men var som bortblåst när jag fick det här resultatet.   :D O0 <sol>

Pool :Primastar rund 460*137 
VP :Gullberg & jansson P15.
Övr : Bubbelplast.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag