CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Jessie

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Silikonsort?
« skrivet: juli 08, 2010, 20:29:02:02  »
Vi ska sätta nya silikonfogar/strängar i hörnen på vår kaklade pool,,,vilken sort ska vi använda?

2
Markpooler. / SV: Frostsprängda plattor!
« skrivet: juni 17, 2010, 20:50:06:06  »
Henry - Vilken primer rekommenderar du??

3
Markpooler. / SV: Tätskikt????!!!
« skrivet: juni 17, 2010, 20:47:09:09  »
Ja det är bara tätskikt för 24 m2,, jag bad dom fara kan jag lova. Vi har nu beslutat oss för att hoppa över tätskikt på den raden eftersom det inte finns i resten av poolen - finns ingen logik i att sätta det på den översta raden heller då. Ska vi få problem framöver lär vi få det i resterande del utan tätskikt iallafall. Så vi gjuter om sargen och tar Henrys goda råd därefter..

4
Markpooler. / Tätskikt????!!!
« skrivet: juni 15, 2010, 12:08:01:01  »
Jag behöver snabb hälp! Håller på att renovera lite i vår gjutna betongpool och ska fixa till översta kakelraden och även kransen runt poolen ovanpå så att säga ( där man hoppar i ifrån). En yta på ca 24m2. En av kakelbutikerna ringde mej just o lämnade pris på tätskikt, 2 komponent som han rekommenderade, märket var nog PCI ? och det skulle landa på 20 000 SEK !!! Kan detta vara rimligt? Är det ett måste med tätskikt? Känns som om jag kunde köpa ny pool istället! Försöker ringa runt lite till olika butiker nu men hoppas på lite goda råd härifrån undertiden!!  <dontkn>

5
Markpooler. / SV: Frostsprängda plattor!
« skrivet: maj 31, 2010, 18:38:43:43  »
Nu har vi tömt poolen och ser att vi måste foga om alla sidorna i poolen!  :'(,,,vilket projekt det här börjar bli!
Glasmosaik har jag hittat för 480 kr/m2,,men ska kolla vidare. Som du sa - vilka priser!
Så nu ska vi börja plocka ner översta raden av plattor o se vad det drar med sig, håll tummarna för att det inte är mer skit som dyker upp. Men jag antar och hoppas att om vi nu gör om o gör riktigt så ska det väl hålla!  <dontkn>

6
Markpooler. / SV: Frostsprängda plattor!
« skrivet: maj 27, 2010, 13:52:15:15  »
Tack så jättemkt för all fakta! Vi har planerat att byta hela översta raden till mosaik för att det ska bli snyggt,,glasmosaik ska jag absolut kolla upp då de har de egenskaper du nämner - låter toppen!
Det är inte vi som gjutit poolen så jag vet inte hur bra gjort det är, men den läcker inte någon annanstans ännu iaf. 
Vi använder klor och högsta temperatur vi haft i den är 28 grader, vi värmer inte upp den. Det är en ljuvlig pool, rymmer 70 kub. m. Men vi tappade lusten alldeles o blev vilse i poolvärlden - funderade på om vi skulle lägga liner eller vad man skulle kunna göra som håller bäst för framtiden.
Jättetacksam för alla goda råd och jag lovar jag ska posta på vägens gång! Nu peppade du mej lite  O0

7
Markpooler. / Frostsprängda plattor!
« skrivet: maj 26, 2010, 20:28:44:44  »
Efter vintern har vi upptäckt att vi måste renovera en hel del i vår gjutna, kaklade pool  :(.. Hela övre raden av kakel som är av ett ovanligt mått på platta 35 x 35 måste bytas ut. Hopplöst,,funderar på att sätta frosbeständig mosaik för att få det någorlunda snyggt. Är det någon som har tips hur man gör detta bäst och för mest hållbart resultat?? Tätskikt, speciell fog, alla tips mottages varmt innan vi ska börja på detta jätteprojekt som det känns just nu!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag