Rubinpool Supertyst poolvärmepump! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - dqvarnst

Sidor: [1]
1
Markpooler. / Dränering!
« skrivet: september 06, 2009, 20:53:41:41  »
Jag håller just på att planera poolbygge till nästa sommar. Jag tänker mig en 4,5 m rund pool på 1,5 meters djup, infälld i trädäck. Jag måste gräva ner poolen ca 1,2 m, och har redan en dränering som ligger på ca 30 cm djup. Om jag väljer att ansluta till den så har jag en pool som sticker ca 80-90 cm ner under dräneringen! Fungerar det? Kommer jag få problem? Hur kan jag lösa dräneringen? Hur mycket behöver jag egentligen dränera en rund pool som är endast 4,5 m? Förslag och idéer någon?

2
Uppvärmning / VP till frigga och pool?
« skrivet: september 03, 2009, 21:48:41:41  »
Hej
Jag håller just på att planera bygge av frigga om 15 m2 med en pool på ca 20 m3. Jag undrar vilken VP ni rekommenderar? Friggan har jag inte börjat med ännu, så jag har valet att gjuta in vattenrör i plattan eller köra med varmluft. Kommer dock inte ha vatten draget till friggan. Tacksam för alla tips och råd!

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Supertyst poolvärmepump! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan