VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Hankla

Sidor: [1]
1
Markpooler. / SV: Akut fråga kring plastning av betongpool!
« skrivet: juni 30, 2018, 10:12:51:51  »
Jag är mer orolig att det finns risk att glasfibern spricker och att jag riskerar att det släpper över hela poole . Men glasfibern kanske är tillräckligt stark och då bör det ju i te vara så farligt. Eller tänker jag fel?

2
Markpooler. / Akut fråga kring plastning av betongpool!
« skrivet: juni 29, 2018, 23:57:00:00  »
Är lite osäker på om firman vi använder för renoveringen av våran betongpool har fått till glasfibern rätt.
Det har bygggts en trappa i poolen och denna har precis som övriga poolen täckts med lager av glasfiber. Men när man går i trappan känner jag att det är ett visst studs mellan lagret av glasfiber och själva betongen. Det är helt stumt i övriga poolen. Skall det inte vara stumt överallt. Knackar man på det hör jag tydligt att det är lift mellan glasfibern och betongen.

Är detta något som är normalt eller skall jag reklamera det firman har gjort? Pengar har ännu inte bytt händer så det vore toppen om någon som har plastat sin pool vet hur det skall vara?

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag