CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Belilla

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Sur lukt och cya?
« skrivet: december 17, 2019, 16:14:29:29  »
Hej!
Haft vårt spa i 6 veckor. Vattnet skött sig fint, klart o rent och pH hyfsat stabilt. I går när vi badade tyckte jag att min hud luktade lite småsurt under badet, men inte själva vattnet. Googlade och kom fram till att mäta CYA, som med Scuba II visar högt. Totalt klor var 1,9.

Måste allt vatten bytas? Vår kemirutin är 1,5-2 msk aktivt syre 10-15 min före bad, aktivt syre-aktivator  1 gång/vecka, 1,5 msk klorgranulat 1 gång/vecka och skölja filter då med.

2
SpaForum / Pumpdelar etc i Artesian
« skrivet: december 05, 2019, 14:07:17:17  »
Hej! Har ägt vårt Artesian Grand Bahama en månad exakt, väldigt snyggt bad och skön massage. Valde det efter hyfsad research om kvalitet och så vidare. Men utan att vara hundraprocentigt insatt så har jag fått intrycket av att pumpar mm från LX och Gecko och Balboa verkar vara "sämre", därav min förvåning när vi öppnade serviceluckan och såg att våra komponenter är från dessa märken i stort. Vad har jag missat i denna diskussion? Är vi "lurade"? Tilläggas kan att vi efter 2,5 vecka fick missljud i någon pump vilken ska bytas nu och såklart heter det att "det brukar aaaaldrig vara problem med Artesians pumpar".

Kan liksom inte riktigt skaka av mig missnöjdhetskänslan över att ha lagt så pass mycket pengar på vårt bad och redan strul.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag