Klicka för pris Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Jonny majava

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Nikosil?
« skrivet: juli 26, 2017, 16:23:52:52  »
Har nikosil upphört?
Jag kör med nikosil i våran pool och vi har varit supernöjda med enkelheten och skötseln. Klart lättare att hålla vattnet klart och fint än med klor.

Jag har handlat mina poolgrejer i en lokal poolbutik och nu säger de att deras leverantör har slutat med nikosil. Någon som vet var man kan få tag i det?

2
Vatten och kemi / PHMB helt fel färg
« skrivet: juni 19, 2016, 13:03:32:32  »
Hej.
Är nybörjare på nicosil (baquasil).
Vattnet känns, luktar och ser helt ok ut men vi skall åka bort strax och jag har inte gjort månting alls med vattnet på några veckor och vill inte riskera att vattnet är dåligt när vi kommer hem.

Jag mäter med testtabletter och jag får ett orange värde på PHMB som ju skall ge ett värde på en grön skala. Ligger jag under mätskalan då? PH ligger på 7.2.

/jonny

3
Vatten och kemi / Baquasil och ph-plus
« skrivet: maj 29, 2016, 21:29:45:45  »
Har börjat med baquasil/nicosil i år och ph ligger på 6,8 så jag skulle vilja höja upp den ett snäpp. Kan jag använda samma ph-plus resp minus som när jag körde klor?
/jonny

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag