VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - Jesper P

Sidor: [1]
1
Vatten och kemi / Rening med UV-filter
« skrivet: maj 10, 2007, 23:02:58:58  »
Hej
Har någon erfarenhet av UV rening. Min fru är känslig för klor och jag vill ha en metod som är både miljövänlig och skonsam. Saltgenerator tillverkar brom som är ett slags klor, underklor. Jag har hört att UV rening skall vara bra. Någon som vet mer?

2
Markpooler. / Gjuten grundplatta eller ej
« skrivet: maj 09, 2007, 23:37:02:02  »
Jag sitter nu i valet och kvalet i att välja om jag behöver gjuta en grundplatta. På fredag startar sprängaren sitt arbete med att spränga bort 9X5X1,8 m med trappa på långsidan. Jag tänker bygga med Dorocell metoden och botten kommer att ligga direkt på berggrund+isolering,dränering mm. Poolstore tror att det skall gå bra men rekomenderar ändå gjuten bottenplatta. Det är ju ändå säkert 40 000 kr en Dorocellbottenplatta kostar. Vad tror ni, vad bör jag välja.

3
Markpooler. / Spränga för pool
« skrivet: januari 09, 2007, 00:55:29:29  »
Hej
Jag tänkte skaffa bergvärme nu och på sikt bygga en pool 8x4m. Vad jag nu förstått så måste jag nu spränga för poolen först för att inte skada bergvärmehålet. Det är ju väldigt kul att det som låg sist i vår prioritering, vi har just köpt huset, nu ligger först. Berget lutar något samt att vi kommer att spränga bort ca 1,3m djup i snitt. Det blir ca 42 kvm berg. Har någon erfarenhet av liknande projekt.

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag