CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ovanmarkpool

Sidor: [1]
1
Ovanmarkspooler / Svarta små djävlar.......
« skrivet: juli 02, 2010, 20:15:47:47  »
Någon annan som har fått problem med MASSOR av små svarta skalbaggar (tror jag det är i alla fall) som landar i poolen och om så är fallet,vad har ni för råd?

Cath

2
Ovanmarkspooler / Re:Mycket snack om vem som är bäst
« skrivet: maj 11, 2005, 23:12:45:45  »
Hejsan Pool Doktorn.Jo,jag kan ju (nästan) hålla med om det,men om man går igenom fakta hos alla så är det några som i alla fall har en väldig prisskillnad men identiska produktfakta.Därför satte jag in frågan,inte av den anledningen att jag trodde att alla hade likadana produkter.Så har du något tips om vem som kan ha den bästa ovanmarkpoolen till det bästa priset så är du välkommen att berätta det  ;)

Ha de gott
Catharina

3
Ovanmarkspooler / Mycket snack om vem som är bäst
« skrivet: maj 03, 2005, 13:33:21:21  »
Hej alla glada.Undrar nu om det finns nån som har mer koll än jag när det kommer till att köpa ovanmarkpool.Har pratat med alla firmor jag har hittat på nätet som säljer dessa och alla säger att deras produkt är bäst,även om det i vissa fall skilljer ca.20.000:- i pris (uppåt då  ???)Så snälla,ge mig ett/flera förslag på en firma som har bra priser och i alla fall hygglig kvalite  :)Kan även tänka mig att
beställa från utlandet.Vi har tänkt oss en oval,mått ca.5.50 x 3.60 och ska bygga in den med trädäck.

Ha de gott
Catharina

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag