CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ~Trollet~

Sidor: [1]
1
Inomhuspooler / Pooltäcke
« skrivet: november 16, 2006, 21:56:48:48  »
Hej hej!
Har precis hittat till detta forum och det var på tiden. Men som någon så fint hade skrivit att "Varför fråga när man kan göra fel själv!" ;D
Vi har en inomhuspool 3,5*5m som vi renoverade lite under vintern 2005 fram till augusti i år. Mycket slit och mycket funderingar bara för att byta brunnen samt lamporna.

Hursomhelst har vi nu fått vatten i nu när kylan kom så har fjärrvärmen pumpat upp det i hela 26 grader.  <antman> Vi har inte så bra ventilation i vårt poolhus vilket gör att det blir väldigt fuktigt. Vi är på gång att köpa ett pooltäcke och jag undrar vad ni har för täcken om ni har något?
Vi har nästan bestämt oss för en solfilm från Folkpool men nu när jag hittade hit så måste jag passa på att fråga om era erfarenheter!!!

~Trollet~

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag