VVS och Vattenshoppen Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Spela harpan

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - AxF

Sidor: [1]
1
SpaForum / SV: Beg Premium istället för nytt Kina?
« skrivet: maj 01, 2015, 11:10:36:36  »
Ok,

Låter som rätt normalt då med 1,3grader /tim eftersom jag bara har en 3KW värmare.

Hade också gärna haft dubbla :0)

2
SpaForum / SV: Beg Premium istället för nytt Kina?
« skrivet: maj 01, 2015, 08:05:16:16  »
Äntligen har jag fått hem Spat  O0

Ringde runt och hörde mig för lite. Fick bekräftat att det antagligen frusit i vinter. Med tanke på att dom fick laga läckor på 3 olika ställen samt att en av pumparna var nybytt.

Fick också höra att karet antagligen kommer att vara och förbli ok när läckorna åtgärdats.

Nu verkar det iaf vara tätt och står på våran nya trall. 30grader i det så nu får vi bara vänta ett par timmar till innan vi kan hoppa i  <antman>

Ang värmaren. Hur många grader ska den värma i timmen? läst 2/timme någonstans?

Den har värmt sedan halvfyra igår em och då var vattnet 9 grader. Nu på morgonen kl 07:30 är vattnet 30 grader. Får det till 1,3 grader / timme . Är detta ok? Eller är värmaren lite trött kanske?
Det är +4 grader ute nu och kan tänka mig att det varit 2-3+ inatt under tiden den värmt. 

Tänker mest att den ska orka hålla värmen när man badar och det är minus ute.

3
SpaForum / SV: Beg Premium istället för nytt Kina?
« skrivet: april 28, 2015, 14:47:24:24  »
Tänkte uppdatera tråden lite och fråga er andra vad ni tycker/säger. Jag har ff inte fått badet levererat, detta pga dom hittat ytterligare en läcka. 3:e stället det läcker på nu!! fått besked om att dom tätar även den läckan under dagen idag och provfyller det en 3:e gång efter det.

Nu börjar jag misstänka att badet frusit för den förra ägaren, vilket även är anledningen till att han bytte en av pumparna så kort tid innan han bytte in det. Jag tror att det frusit, ägaren bytte den sönderfrusna pumpen och trodde det skulle vara löst. Efter detta märkte han nog att det frusit sönder på fler ställen varpå han bestämde sig för att köpa nytt och byta in det gamla. Min teori iaf...

Nu börjar jag bli lite nojig och fått för mig att jag i framtiden kommer få följdproblem av att det frusit. Även om dom fixar de läckor som märks just nu menar jag.

Vad säger ni andra?

4
SpaForum / SV: Beg Premium istället för nytt Kina?
« skrivet: april 21, 2015, 11:55:48:48  »
Tack!

Ja, det känns rätt! Snackade precis med säljaren. Dom har haft badet igång nu i ett par dagar och det dom har hittat är 2 små läckor. Om jag förstod honom rätt så hittade dom en mellan botten på filtret och den stora gängmuttern som sitter på utsidan samt efter den ena pumpen där det stora utgående röret delar sig till fler små. Den första ska dom lossa muttern sililkona och dra åt, den andra byter dom ut en rörbit på.

Efter detta ville dom testa det med vatten i igen i nått dygn. Förhoppningsvis blir det klart till helgen :0)


5
SpaForum / Beg Premium istället för nytt Kina?
« skrivet: april 20, 2015, 09:31:34:34  »
Hej,

Tänkte höra lite mer er här angående mitt spa köp. Jag har kollat på, ringt runt och läst på nätet i ett par månader nu. Det blev till slut ett Begagnat genomgånget CalSpa som en lokal handlare tagit i inbyte.

Vill höra här med er nu om det är ett bra beslut? Eftersom jag vill köpa kontant och det här är mitt första spa (vet inte hur mycket vi kommer använda det) så har jag en budget på 30-40 tusen. För dom pengarna kan man hitta en del "kinaspa" och jag har rotat en del i den djungeln.

Mitt val föll till slut på ett begagnat CalSpa från 2005, dubbla pumpar (varav en 2 hastighets) separat cirk pumt, separat "luftbubbelmakapär", stereo m.m. Jag vet att det kan låta gammalt men... Det är i riktigt fint skick. Den stora pumpen (2 hastighets) samt ozonator byttes av föregående ägare för ca 2 månader sedan. Handlaren har Spat inne i verkstaden nu fyllt med vatten, dom kommer gå igenom karet och åtgärda eventuella fel, byter filter, fixar locket + lite annat smått. Dom lämnar sedan 1 månads garanti.

Detta får jag för samma pris som jag skulle betala för ett nytt hälften så stort kinaspa ute på stormarknaden.

Vad tycker ni?     

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Spela harpan