CF Group Scandinavia Klicka här för mer information! Gullberg Jansson Platssvetsad Liner Nordiska Kvalitetspooler Prisvärda pooler! Besök oss idag

Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - ladislav

Sidor: [1]
1
Pooltäckningar / SV: Idealcover Casablanca Infinity
« skrivet: maj 20, 2012, 23:10:52:52  »
Hej, mitt namn är Ladislav. Jag är senior säljare från ALBIXON a.s. (producent av IdealCover) i Sverige. Lars Sjöland säljer IdealCover sedan 2006 och fram till i dagsläget. IdealCover är det mest köpta pooltakmärket i Skandinavien. ALBIXON har sålt över 3500 pooltak i Skandinaven och har inga klagomål på det ni diskuterar. Casablanca Infinity har TÜV och AFNOR certifikat. Dom största pooltaksproducenterna använder SAN, och skulle det vara farligt så skulle det inte kunna användas i pooltaksproduktion. Klarglas är inte optimalt för det Svenska klimatet eftersom det isolerar dåligt, men vi har det i sortimentet eftersom där finns en stor efterfrågan av det även om vi självklart informerar våra kunder att det är bättre med kanalplast.
Med vänlig hälsning,
Ladislav Kossa

Sidor: [1]
Platssvetsad Liner

Logger 2020 datalogger
Annons från Pool & SPA i lund
poolstore.se
Service på hög nivå!
Besök vår hemsida för mer information
Pooler, spa bad!
Bästa pris på poolsvampen.
Klicka här för mer information! Platssvetsad Liner Prisvärda pooler! Besök oss idag